Syksyn uutuuksia ja upeat Muumit!

muumimekko

Muumit säilyttävät suosionsa vuodesta toiseen niin lasten kuin aikuistenkin vaatetuksessa. Syksyn tullen upeita uutuuksia tulee kaupat tulvilleen. Näistä ihanuuksista onkin haastetta valita omaan vaatekaappiin sopivimmat.

Kauniit värit, ajattomat kuosit sekä laatu tekevät Papustories vaatteista syksyn suosikkeja! Kun vaate kestää käytössä useamman vuoden, ehtii se ilahduttaa monta käyttäjää.  Mallistossa on myös ihanasti huomioitu mahdollisuus söpistelyyn vanhemman ja lapsen kanssa. 

Papustories Muumi juhla mallisto perustuu Tove Janssonin muumi kuvitukseen nimeltään Juhlat. Malliston sävyt ja kuosi on helposti yhdisteltävissä Papu perusmallistoon. 

Kankaat vaatteissa on valittu tarkkaan. Papun vaatteissa näkyy laatu ja viimeistely. Tarkkaan mietityt yksityiskohdat takaa käyttömukavuuden. Pehmeä ja joustava college kestää pesusta toiseen ja värit säilyvät vaatteessa.

Suloiseen samisteluun sisaruksille löytyy Lindexin valikoimasta. Suloiset muumi pikkuhousut sekä bokserit ovat unelman pehmeää luomupuuvillaa. 

Lasten vaatetuksessa kannattaa miettiä käytännöllisyyttä sekä lapsen mielipidettä. Kun vaatteet on mukavat päällä, lapsi pukee ne useimmiten innoissaan päälle. Suloiset hahmot ovat useimmiten lasten mieleen. Onneksi mallistoista löytyy myös aikuisen silmää hiveleviä vaihtoehtoja! 

Lisää vaihtoehtoja ja kokoja löydät myös Jollyroomin kattavasta valikoimasta. Suosikkihahmoja löytyy leluista, peleistä, asusteista ja vaatteista. Myös paljon loistavia ja ajattomia lahjaideoita lapsille jouluun tai syntymäpäiväjuhliin. 

Lue lisää

*mainoslinkki