Vaatteita nuorelle, Kids Brand Store esittely

koulu vaatteet

Kids Brand Store on pohjoismaiden suurin nuorille merkkivaatteita myyvä nettikauppa. Heidän valikoima on todella laaja, nuorten suosimat merkit kuten Gant, Peak Performance, Tommy Hilfiger, Ellesse, Lacoste jne. 

Toimituksen ovat nopeita 1-3pv, joten pakettia ei joudu kauaa odottelemaan. Tämä on aivan mahtava asia kun usein malttamattoman teinin kanssa. Palautus onnistuu samalla pakkauksella sekä mukana tulevalla palautustarralla. Voit siis helposti luottaa että saat tilaamasi tuotteet sekä voit huoletta palauttaa epäsopivat tuotteet tai vaihtaa sopivampaan kokoon.

Maksuvaihtoehtoja löytyy useita. Klarnan kautta saat joustoa maksuun sekä tilatut tuotteet sovitukseen ja näin voit kuluitta maksaa vain pitämäsi tuotteet. Verkkopankeilla ja kortillakin maksut onnnistuu nopeasti ja luotettavasti. Ja jos palautettavaa tulee, rahat palautuu muutamanssa päivässä paketin palautuksen jälkeen tilille tai kortillesi. 

Osa nuorista rakastaa shoppailua, sukupuoleen katsomatta. Osalle taas riittää kun kaapissa on puhdas vaatekerta ja hän on valmiina menoon. Nettishoppailu yleistyy nuortenkin keskuudessa mutta helpottaa myös monen vanhemman työtä vaatteiden hankinnassa. Kun yhdestä osoitteesta löydät kaikki nuorten suosimat merkkivaatteet ei ostoksen voi mennä pieleen. 

Lahjaideaksi jouluun, syntymäpäiviin, valmistujaisiin ym nuorten juhliin sopii loistavasti lahjakortti. Näin nuori saa itse valita mieluisan vaatteen itselleen, eikä lahjarahat kulu turhuuksiin. 

Mallistoista löytyy myös asuteet ja kengät. Laajasta valikoimasta löytyy pipot, hanskat, kaulahuivit sekä rantatossut vaikka koulun liikuntatunnille!

Myös talvivaatteiden valikoima on laaja. Nuorten suosimat toppatakit, kevyt toppatakit sekä välikausitaki nuorille löytyy valikoimasta. 

Yksinkertainen ja tyylikäs valikoima auttaa myös vaatekaapin järjestelyssä. Kun kaikki vaatteet noudattaa samaa linjaa, on helppo valita mitä päälleen laittaa sekä kaikki vaatteet sopivat yhdessä käytettäväksi. 

Merkkivaatteiden alesta voit tehdä todellisia löytöjä teinin vaatekaappiin.

Merkkivaate ale kategoriasta löydät laajasti edellisen kausien vaatteita. Monen klassikko tuotteen ilme ei juurikaan muutu, värit vain vaihtuvat kausittain. Näin voit säästää ison summan kun löydät nuorelle sopivat vaatteet. 

Nuorelle on hyvä myös opettaa itsenäistä shoppailua ja varata vaikka tietty rahasumma jonka sisällä omat valinnat pitää tehdä. Näin nuori oppii vaatteiden arvoa ja osaa pitää niistä parempaa huoltakin. 

Nettikaupasta löytyy selkeät valikot joista löytää juuri omalle nuorelle sopivat vaatteet nopeasti ja helposti. Huippusuositukset saa sivusta löytyvä koko valikko, josta saa valittua sopivan koon ja sen jälkeen esillä on vain oikean kokoiset vaatteet joista valita omat suosikit!

Poikien vaatetuksessa Kids Brand Store loistaa valikoimallaan. Usein poikien mallisto ei ole yhtä laaja kuin tyttöjen, mutta täältä löytyy vaatteet kouluun, harrastuksiin kuin myös siistimpään menoon.

Kokoja löyty aina 128cm ylöspäin 176cm saakka. Hintaluokaltaan vaatteita löytyy moneen eri kukkaroon sopivaksi. Usein myös laadukas vaate kestää käytössä pidempään ja näin säästää rahaa pidemmän päälle. Hyvin pidetyllä merkkivaatteella on myös hyvä jälleenmyynti arvo kirpputoreilla, jollei omasta perheestä löydy seuraavaa käyttäjää.

Tyttöjen valikoimasta löytyy laajasti nuorten naisten tarpeisiin vaatteita. Valikoimasta löytyy vaatetta kouluun, harrastuksiin sekä juhliinkin. Kauniit mekot käyvät hyvin arkeen ja juhlaan, joten käyttöä riittää pidempäänkin kuin yhdet juhlat. 

Nuorten suosimat urheiluvaatemerkit löytyvät myös KBS valikoimasta mm. Puma, Nike ja Fila.  

Tyttöjen ja nuorten naisten mallistosta löytyy myös kokoja koko kouluikään, 128cm -176cm välillä. Useimmissa vaatteissa on kerrottu mallina olevan lapsen pituus ja koko, tämä helpottaa koon valinnassa paljon. 

Lapsen ja nuoren kasvu usein hieman tasaantuu ja hidastuukin. Toki suuria kasvupyrähdyksiä voi vielä olla parikymppiseksi asti. Kun vaate mahtuu pidempään päälle on tärkeämpää panostaa myös vaatteen laatuun, ettei lempparia saa kulutettua heti puhki.  

Valikoimaa on paljon, mutta selkeä haku helpottaa ja nopeuttaa. Tästä mukavaa ja tarpeellista puuhaa yhdessä nuoren kanssa kotoa käsin. Sohvalle nauttimaan tarjonnasta ja yhteisestä ajasta. 

*Mainoslinkki

Kuvat kidsbrandstore.fi