Suloinen Petite Chérie

uimapuku lapselle

Kauniita värejä, hillittyjä kuoseja, suloisia tyttömäisiä malleja tarjoaa ihastuttava merkki Petite Chérie Ateljier. Merkin vaatteet ovat tarkoin suunniteltu ja viimeistelty. Vaatteet sopivat yhteen ja muodotavat kauniin kokonaisuuden lapsen vaatekaappiin. Kokoja löytyy vauvoille sekä lapsille. Mallistosta löytyy perusvaatteita arkeen ja juhlaan, ulkovaatteita, asusteita sekä kenkiä ja saappaita. 

Välikausivaatteet

Malistosta löytyy laajasti välikausi vaatetta vauvoille ja lapsille. Lasten koot 80-140cm välillä. Ja vauvojen malliston koot 56-74cm. Ulkovaatteet ovat myös hinta laatusuhteeltaan loistavia. Edulliset ulkovaatteet maksavat n. 34-60€ välillä. Vettä hylkivät ja tuultapitävät haalarit sopivat loistavasti leikkeihin. Softshell takki on lämmin sekä mukava päällä.

Asusteet ja välivaatteet

Petite Chérien mallistosta löytyy ihastuttavia fleece vaatteita, vauvoille fleecehaalari 56-86cm ja isommille fleecetakki 74/80-134/140cm. Lämmin, hieman paksumpi fleecetakki /-haalari sopii käyttöön yksinäänkin tai sitten lämmittävänä lisäkerroksena välikausi- tai talvivaatteiden alla. 

Sisävaatteet

Sisävaatteet jatkavat samaa maalaisromanttista ja tyttömäistä linjaa kuin muukin mallisto. Helposti yhdisteltävät värit ja mallit ovat näissäkin punaisena lankana. Näillä mekoilla kelpaa tanssahdella niin arkena kuin juhlissakin! 

Uikkarit ja uv vaatteet

Mallistosta löytyy uv suojattuja vaatteita sekä uimapukuja rantaleikkeihin. Samat hempeät värit ja laadukkaat kankaat kulkee näissäkin. Uv vaatteen kanssa lapsen ihoa ei tarvitse rasvata uikkarin alta, joten aurinkoisena päivänä haalarimallinen uv uimapuku on myös mitä mainioin leikki vaate!

Kengät

Mallistosta löytyy kenkiä moneen menoon. Saappaat ovat laadukkaita, joustavia ja kevyitä, mukavia jalassa. Ohut vuorinen saapas sopii hyvin kevät, kesä ja syys keleille. Kesä mallistosta löytyy myös mukavia sandaaleja kesäleikkeihin. Kenkiä löytyy kokojen 23-32 väliltä. 

Kevyttoppa ja toppavaatteet

Mallistosta löytyy ihastuttavia toppa ja kevyttoppa vaatteita, vauvoille ja pienille tytöille. Toppahaalarin saa myös unipussiksi, jolloin käyttö monipuolistuu ja lämmittää ihanasti. Tämän toppapussin saa myös turvakaukaloon avaamalla haarojen vetoketjuja. 

Sadevaatteet

Sokerina pohjalla, malliston kruunaa kauniit sade- ja kuvaatteet. Malliston takeilla kelpaa kulkea kaupungissa ja pysyä kuivana. Toki nämä sopivat myös leikkeihin, kuka ei haluaisi olla prinsessa kuraleikkien keskellä?? 🙂 Sadevaatteet saa myös fleecevuorilla, joten lämpimät myös kylmällä säällä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen mallisto pienille ja vähän isommillekkin tytöille! <3

Lue lisää

*Mainoslinkki

Kuvat, Jollyroom.fi