Välikausihaalari vauvalle ja taaperolle

vauvan välikausihaalari

Kevät tulee kohisten ja pääsemme nauttimaan auringosta. Kevät kuitenkin aiheuttaa vaihtuvan kelinsä kanssa pukemiseen haasteita. Pieni vauva kaipaa päälleen myös tuulta pitävää lämmintä haalaria, jos vauva oleskelee ulkona vaunukopan ulkopuolella.

Haalaria valitessa kannattaa miettiä lapsen kasvua, pienet vauvat kasvaavat nopeasti ja haalarit ovat kuitenkin arvokkaita hankintoja, joten kasvuvaraa kannattaa aina haalariin varata hieman, ainakin yhden koon verran.

Suomen välikausikelit, kevät, kesä ja syksy ovat kaikki arvoituksellisia. Välillä paistaa aurinko ja on lämmintä, välillä sade ja tuuli tekee ulkoilukelistä jäätävän kylmän. Haalarin valinnassa vaikuttaa käyttötarkoitus. Tuleeko haalari vaunuissa nukkumiseen? Onko haalarin kanssa tarkoitus kontata maassa tai keinua? Silloin kaivataan vedenpitävää ja tuulta hylkivää kangasta. Jos haalari on tarkoitettu nukkumiseen tarvitaan vain suloista pehmeyttä ja lämpöä vauvan ympärille.

Kantaessa liinassa tai repussa on myös välillä järkevää käyttää haalaria. Jos vauva on vanhemman takin alla, ei erillistä haalaria tarvita. Mutta jos vauva on takin päällä tai vauvaa siirretään välillä syliin ja kantovälineen välillä on myös haalarille käyttöä. 

Välikausihaalarin kanssa leikitään usein myös kuraleikkejä, joten kirjavaan haalariin häviää lika hieman helpommin kuin yksiväriseen. Toki lasten vaatteet on tarkoitettu käyttöön ja yksivärisessäkin saa leikin jäljet näkyä. Haalarit on helppo pitää puhtaana suikuttamalla vedellä ja tarvittaessa pesuainetta ja hieman tiskiharjaa apuna käyttäen saa pidennettyä pesuvälejä reilusti. 

Polarn O Pyret

Polarn O Pyret mallisto säilyy vuodesta toiseen testivoittajana sekä laatutietoisen suosikkina. Yksinkertaiset, kauniit leikkaukset ja värit sointuvat kauniisti yhteen. Laatu, käytettävyys, kestävyys sekä ominaisuudet ovat keskeisessä osassa Popin välikausi vaatteissa. 

Reima ja Reimatec välikausihaalarit

Reima valmistaa vuodesta toiseen laadukkaita haalareita pohjoisen keleihin. Reiman valikoimista löytyy haalareita vastasyntyneestä kouluikäiseen saakka. Vastasyntyneiden vauvojen haalarit ovat pehmeitä ja niiden ominaisuudet on suunniteltu tarkkaan. Kaksi vetoketjua edessä helpttaa pienen vauvan pukemista. Lämpöä ja mukavuutta lisää käännettävät hihan ja lahkeiden suut. Haalarissa on myös kevyt toppaus. Pehmeät, lämpimät materiaalit tuntuvat ihanalta iholla. Kevään uutuutena pastellin sävyisissä haalareissa seikkailevat Muumit. Reiman suloiset vauvahaalarit löytyvät 56-68cm koossa. 

Reiman valikoimista löytyy myös tuulta ja vettäpitävä Reimatec välikausihaalari joka alkaa koosta 74/80cm. Tämä malli sopii jo konttavalle ja kävelevälle lapselle jonka haalarilta vaaditaan kulutuksen ja kosteuden kestoa enemmän kuin vaunuissa matkaavan vauvan haalarilta. 

Kuling välikausihaalarit

Kuling valmistaa tyylikkäitä, rauhallisesti kuvioituja haalareita, joissa on hillitty väri maailma. Haalarit ovat veden ja tuulenpitäviä, hyvin viimeisteltyjä. Osassa haalareita on kaksi vetketjua edessä ja osassa yksi. Irroitettava huppu lisää käyttömukavuutta. Kuling haalarit ovat myös edullisemmasta päästä välikausihaalareita. Nämä alkavat koosta 74cm. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen merkki. 

Wheat välikausihaalarit

Wheat välikausihaalarit ovat Tanskalaisia laadukkaita, kauniita ja viimeisteltyjä haalareita. Niissä yhdistyy pasteliset värit ja hempeä kuviointi. Mallistosta löytyy myös softshell haalari. Kokoja haalareissa on 74/80cm alkaen ja hinnat softshell haalareissa n. 74€, välikausihaalareissa n. 120€

Ebbe kids kevyttoppahaalarit

Ebbe kids mallistosta löytyy suloisia kevyesti topattuja haalareita vastasyntyneille 56-86cm. Haalareissa on pehmeä ja lämmin fleecevuori sekä kevyttoppaus, juuri sopivia nollan ja muutaman plus asteen keleihin. Käännettävät hihan ja jalansuut helpottavat käyttöä. 

Ebbe kids valmistaa yksinkertaisen tyylikkäitä ja kauniita vaatteita vauvoille ja taaperoille. Heidän vaatteensa ja mallistonsa on tarkkaan harkittu. Kauniit harmoniset värit sekä muutama harkitty yksityiskohta luovat kauniin kokonaisuuden josta on helppo yhdistää vaatteita keskenään. 

Isbjörn of Sweden kuorihaalari

Ruotsalainen Isbjörn of Sweden tarjoaa huippulaadukkaita kuorihaalareita laatua arvostavalle. Näiden kulutuksen kesto on huippua ja haalari kestää käytössä useamman lapsen. Veden ja tuulenpitävä kuorihaalari on loistavat hankinta liikkuvalle lapselle.  Hankintahinta näillä on n. 140e ja kokoa löytyy 74cm eteenpäin. 

Molo Kids softshell haalari

Molo Kids välikausihaalareista löydät tutut kauniit kuosit. Softshell puvun koot alkavat kosta 68cm, joten näistä löytyy valikoimaa pienellekkin. Softshell on materiaalina lämmin. Pehmeä fleece sisäpinta on mukava iholle ja lämmittävä. Ulkopuoli haalarista hylkii hyvin vettä ja tuulta. 

 

Luonnosta kannattaa nauttia lasten kanssa pienestä lähtien. Oikein puettuna vauvankin kanssa voi lähteä metsään ja puistoilemaan jo pienenä. Vauvat ja taaperot rakastavat maailman tutkimista ja uteliaana katselevat sekä tutkivat ympäristöään. 

Villa ja fleecehaalarit välikauteen

Etsitkö haalaria vastasyntyneelle? Tai kevyempää haalaria, windfleece, villa haalaria? 

windfleece vauvalle

*Mainoslinkki