Parhaat joululahja ideat lapsille

joululahja lapselle

Joulu on lapsille tärkeä juhla. Joulun vietto kuuluu vuoden tärkeimpiin perhejuhliin. Perheen ja suvun yhteinen aika, ruoka ja lahjat ovat tärkeitä joulun vietossa. Mistä sitten lapsille mieluisat lahjat? Tästä vinkit vuoden parhaimpiin lelu lahjoihin lapsille!   

Joululahjakauppa

Useat nettikaupat ovat helpottaneet lahjan valintaa koostamalla parhaat  lahja ideat yhdeksi kategoriaksi, omaksi joululahjakaupaksi. Näiden valikoimaan kannattaa ehdottomasti tutustua. Lahjoja löytyy jokaiseen makuun, hintaluokkaan ja ikään. 

Babyshopin joululahja kaupasta löytyy laadukkaat lelut, jotka kaikki valittu tarkkaan laatu edellä. 

Valikoimista löytyy leluja rooli ja kotileikkeihin, työkaluja ja autotaloja sekä nukkeleikkeihin paljon erilaisia leluja. 

Kaipaatko kuitenkin lisää vinkkejä lahjojen valintaan? Ostamalla laadukkaita, kestäviä ja ajattomia leluja, ei lahjassa voi mennä pieleen. Vanhat suosikit, legot, brion lelut, perheenyhteisiin hetkiin pelit ja palapelit sekä sisustus ovat lähes aina takuuvarmoja tykättyjä lahjoja. 

Isommalle lapselle voi antaa jo rahalahjan tai lahjakortin, mutta pienemmän ja ala-aste ikäisetkin lapset usein rakastavat avata paketteja! 

Legot ovat suosikki lahjoja vuodesta toiseen. Laajasta Lego valikoimasta löytyy lahjoja vauvasta teini-ikäiseen. Luova rakentelu on lapsille mieluisaa ja Legoissa seikkailee kaikki tutut lasten suosikkihahmot. Valikoimista löytyy myös peruslegoja, joista voi rakentaa omanlaisensa legorakennelmat, vain mielikuvitus rajana! 

Legoja on kiva saada. Niitä kun voi yhdistellä toisiinsa loputtomiin ja näin saada aina uudenlaista. Legoista löytyy helposti myös edullisia lahjoja kuin kalliita lahjoja, settejä löytyy monen erikokoisia. 

Pienille lapsille löytyy oma Lego Dublo mallisto, jonka suositus ikä on 2v ylöspäin. 

Perus Legopalikat ovat 4v ylöspäin, ne ovat pieniä ja helposti pienten lasten suussa, joten siksi eivät sovellu kaikkein pienimmille leikkijöille. 

Yksi loistava vinkki Legojen kanssa on liimata ne yhteen, toki näin ei rakennelmaa saa purettua, mutta lempi linna tai muu iso rakennelma kestää leikkejä ja aikaa, eikä rikkoudu. Samoin liimata voi autot ja erilaiset hahmot, joiden kanssa leikitään rajumpia leikkejä ja halutaan pisyvän kasassa. 

Brio

Brio valmistaa perinteisiä laadukkaita puuleluja. Brion valikoimista voi moni aikuinenkin muistaa omasta lapsuudestaan esimerkiksi junaradat. Brion valikoimista löytyy paljon muitakin suosikkileluja. 

Brion valikoimista löytyy vauvojen suosikkileluja, perässä vedettäviä, pinottavia ja päältä ajettavia. Kun lelut on laadukkaita ja kestäviä niistä on iloa pitkään. 

Tyttömäisille tytöille valikoimista löytyy nukenrattaita ja ihania Disney prinsessoja junaratoihin. 

Pojille löytyy autoja, rakennussarjoja ja junaratoja. Kaikki Brion lelut ovat sopiviatytöille ja pojille, suurin osa leluista on töysin sukupuoli neutraaleja. 

Brion puuleluissa yhdistyy ajattomuus ja kestävyys. Monen lelun kanssa lapsi voi leikkiä koko lapsuutensa, palikat, rakennussarjat, hahmot, nuken vaunut, kaikki muuttavat leikeissä muotoaan lasten kasvaessa.

Iso lisäplussan lelut saavat lahja-arvostaan, voit kerätä samaa sarjaa aina synttäreillä ja jouluna, ja näin lapsi saa täydennystä ja lisää leikki intoa myös vanhoihin leluihin. Näin saa myös hyvin pidettyä lelut järjestyksessä.

Lautapelit ja palapelit

Lautapelelien ja palapelien valikoimasta löytyy toivotut joululahjat kaiken ikäisille lapsille. Yhteinen jouluperinne voi olla vaikka joka jouluinen uusi perheen yhteinen lautapeli. Näin lapsille ja aikuisille muodotuu ihana yhteinen jouluinen tapa, josta on iloa koko vuodeksi. 

Palapelit ovat myös loistavia lahjoja, edullisia ja pidettyjä, lahjoja joista on iloa pitkään. Voit rakentaa saman palapelin aina uudelleen ja uudelleen. 

Jos leluja on riittävästi tai tiedät että lahjan saaja tai hänen vanhempansa toivovat mielummin jotain muuta, kannattaa suunnata käyttötavaroiden puolelle. Vallilalta on juuri ilmestynyt upea yhteistymallisto Eveliinan kanssa, josta löytyy varmasti pitkäaikainen ja pidetty lahja lapselle tai nuorelle. Lakanat, pyyhkeet ja kodin sisustus antaa paljon lahjavaihtoehtoja ja budjetteja. Kaunis tuoksukynttilä on edullinen mutta varmasti ilahduttaa lahjan saajaa. Pyyhkeet ja lakanat ovat kohtuu hintaisia lahjoja n. 40-60€ välillä. 

Vallilalta löytyy aina valikoimistaan upea lastenmallisto, josta löydät lakanoita, mattoja, verhoja ja jopa näyttäviä tapettaja lastenhuoneeseen. Hyödyllinen, käyttökelpoinen ja toivottu joululahja lapselle tai nuorelle voi hyvinkin löytyä sisustuspuolelta. 

*mainoslinkki

Lue lisää