Ihanat Muumit seikkailee!

muumi paita

Muumit ovat taiteilija Tove Janssonin luomia ihastuttavia satuhahmoja. Muumit säilyttävät suosionsa vuodesta toiseen, pienten ja isojen keskuudessa. Eikä ihme, suloiset hahmot ja hauskat tarinat hurmaavat pienet ja isot. Muumikuvioiset vaatteet, reput, eväsrasiat ym, ovat loistavia lahjaideoita lapsille, nuorille sekä aikuisille. Myös loistava tuliainen varsinkin ulkomaisille ystäville. 

Nappaa omasi ennen kuin ne on taas loppu!  

Mistä muumeja löytää?

Lindex on tehnyt uuden mahtavan muumi malliston pienille lapsille, aina kokoon 116cm asti. Mallistosta löydät Muumi vaatteet lapsille, asusteita, vauvan bodyn, repun ym. Kokoja on vauvasta aina 116cm saakka. Isompaa lasta voi ilahduttaa vaikka repulla tai pinneillä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen mallisto!

Boozletin valikoimista löytyy laaja valikoima muumituotteita, keittiöön, leluja, säilytysratkaisuja sekä vaatteita. Valikoima vaihtelee, joten kannattaa kurkkia usein mitä on tarjolla. 

Myös lelujen valikoima on suuri, kannattaa katsoa josko löytäisi omaan kotiin mieluisia leluja tai lahjaksi!

Jollyroomistakin löytyy laajasti muumituotteita. Vaatteita lapsille, leluja, astioita ja kodin tekstiilejä. 

Kauniit mustavalkoiset muumit ihastuttavat vauvojen lakanoissa. Valikoimasta löytyy lakanoita isommilelkkin. Laadukkaat muumimukit ihastuttavat 5kpl paketissa, hieman alle 30€. Jälleen loistava lahjaidea nuorelle aikuiselle!

Muumeilla on pitkät perinteet Suomalaisissa kodeissa. Ajatonta kodin sisustusta etsivälle muumit tuovat loistavan lisän. Muumit pysyvät muodissa ja suosiossa. Näin saat lakanat tai astiat kestämään yli sukupolven. 

Lue lisää