Talven mageimmat kengät tytöille ja pojille

talvikengät lapselle

Kaipaatko lapselle talvikenkiä joiden kanssa voi mennä siistimpäänkin menoon? Kenkiä joissa varpaat pysyvät lämpiminä sekä kuivina? Plussaa jos kenkä on kaunis ja mukava jalassa, eikö? Tässä parhaat kaikki kriteerit täyttävät kengät, ole hyvä: 

Emu Australian pitkävartiset talvikengät ovat loistavat kengät lapselle talveen. Lämmin unelman pehmeä villavuori ja korkea varsi pitää jalan lämpimänä ja kuivana. Päällinen on kestävää nahkaa. Vedenpitoa kaikissa malleissa ei ole, mutta voit käsitellä lasten Emu talvikengät tavallisella  kosteussuojalla, samalla jolla käsittelet omasikin.   

Emun erikoisuutena on hauskat kuosit, tyylikkäästi. Lapset rakastavat kun vaatteissa tai kengissä on jokin erikoisempi hauska juttu. Näistä niitä todella löytyy! 

Kokoja Emun talvikengistä löytyy vauvasta teiniin, 39 kokoon asti. Mallistossa on myös useampi vedenpitävä  talvisaapas malli. 

Hintaa näillä ihanuuksilla on mallista ja koosta riippuen n. 70€-100€. Joten varsin kohtuu hintainen talvikenkä, joka kestää kulutusta ja käyttöä lapselta toiselle.  

Mallistosta löytyy myös vauvoille omat upeat talvikengät. Ja mikä mahtavinta, mallistosta löytyy useammatkin talvikengät pojille! 

Emu Australian vauvan talvikengissä on ajateltu kaikkea. Extra lämmin, mutta hengittävä villainen vuori on pumpulin pehmeä vauvan ja teeperon jalassa. Pitkät varret suojaavat lumelta ja pitävät kengät hyvin jalassa.

Sivuista avattavat vauvan talvikengät on helppo laittaa jalkaan. Suora pohja on paljasjalka tyylinen, ja antaa lapsen jalan kasvaa rauhassa. 

Samat upeat kuosit toistuvat näissäkin malleissa. Pitävä, joustava kuminen pohja on mukava käytössä. 

Kokoja löytyy 0-24kk välillä, joten sieltä on helppo löytää oma koko. Nämä ovat myös hyvin edulliset talvikengät vauvalle, n. 40€

Emun mallistosta löytyy ratkaisu myös nilkat paljaana kulkeville teineille. Coolit talvikengät koululaiselle jotka ovat täysin vedenpitävät. Näissä on lisäksi lämmin villainen vuori ja nilkan peittävä varsi. Nopea pukeminen helpottaa koulussa välitunti ulkoilua. Kokoja näistäkin talvikengistä on 24-39 välillä. Hintaa kengillä on n. 90€

Emu Astralian lastenkenkä mallistosta löytyy myös hauskoja tossuja kotiin tai päiväkotiin. Näissä toistuu sama lämmin villainen vuori, joten tossut ovat pehmeät, hengittävät ja lämpimät. Loistava idea myös lahjaksi! 

Villa on materiaalina ylivoimainen talvipukeutumisessa. Unelman pehmeä villa tuntuu ihanalta iholla, on lämmin ja samalla hengittävä. Laadukkaat talvikengät kestää useammankin lapsen käytön ja näillä on myös hyvä jälleenmyynti arvo. Tutustumisen arvoinen mallisto markkinoiden parhaita lasten talvikenkiä.

*Mainoslinkki

Lue lisää