Paras lasten toppahaalari 20/21

lasten toppahaalari

*sisältää mainoslinkkejä

Vertailimme puolestasi parhaimmat toppahaalarit. Toppahaalarin tärkeimmät ominaisuudet ovat kulutuksen kesto ja vedenpitävyys. Haalarin hinta vaikuttaa ostopäätökseen usein ratkaisevasti. Hyvän haalarin voit löytää noin 80€:lla kun taas vastaavasti huippuominaisuuksilla olevasta haalarista saa maksaa reilut 200€. Kalliin haalarin pitää olla kestävä sekä vedenpidon pitää olla pesuista huolimatta korkea. Kallein haalari ei kuitenkaan automaattisesti ole paras. Arvostelun kohteena oli haalareiden mukavuus päällä, pukemisen helppous, vedenpitävyys, kulutuksen kesto sekä hinta. 

Isbjörn of sweden toppahaalari on raadin suosikki. Haalarin hinta on kova mutta haalarin koon saa useimmiten säädettyä sopivaksi niin että haalari on sopiva lapselle kahtena talvena. Vyötäröllä on hyvä kiristys, lahkeiden ja hihojen suut ovat napakat, joten pieni lisäpituus ei tässä haittaa. Hihoissa on lisäosa, jolla voit niitä pidentää n. 3cm. Haalarissa on teipatut saumat, vesitiiviit vetoketjut. Kyynärpäiden ja polvien kohdat ovat muotoonommellut joten istuvat paremmin päälle. 

Haalarissa on Bionic Finish Eco- pintakäsittely joka ei sisällä lainkaan hiili fluorideja. Toppauksena haalarissa on pehmeä, kierrätetty Primaloft materiaali. Haalarin päällikangas on reilusti kulutusta kestävää nylonia. Haalari on konepestävä ja kestää kuivauksen kuivauskaapissa. Tämän haalarin vedenpitävyys on omaa luokkaansa, voit huoletta istua lätäkössä eikä vesi pääse läpi. 

isbjörn of sweden talvihaalari

Ainut miinus haalarissa on lahkeen ja hihansuiden tiukat kuminauhat. Lapsen voi olla haastavaa saada lahkeet vedettyä talvikengän varren päälle. Tämä ominaisuus toki auttaa veden pidossa, mutta käytettävyys tästä hieman kärsii. 

++ Lämmin, hengittävä, vedenpitävä, kaunis ja kulutusta kestävä huippuominaisuuksilla varustettu haalari

Vesipilari 15 000mm

Hengittävyys 15,000 g/m2/24 h

Hinta n. 220€

Parhaat hinnat:

Polarn o. Pyret lasten toppahaalarit ovat vuodesta toiseen testivoittaja ykkösiä sekä käyttäjä kokemuksissa parhaimistoa. Talvihaalarit ovat laadukkaita, kestäviä ja huippuunsa viimeisteltyjä. Haalareissa on tupla tuulilista vetoketjun edessä, vahvikekankaat polvissa ja pyllyssä. Pehmeä fleece kangas hihansuissa ja kaula-aukossa, joten haalari tuntuu mukavalta ja lämpimältä ihoa vasten. Tästä ominaisuudesta kiittävät herkkäihoiset lapset. Haalarin sisäkangas on liukaspintaista, joten tämä sujahtaa lapsen päälle helposti. Sopivan lämpötilan takaa loistava hengittävyys. Haalareiden mitoitus vastaa hyvin lapsen kokoa. Polarn o. Pyret talvihaalarista kannattaa valita mieluummin isompi koko, ovat hieman nafteja mitoitukseltaan. Haalarin käyttöikä on pitkä ja lapsi kasvaa talven aikana yleensä useamman sentin. Näissä haalareissa on myös loistavat kuminauhat hihoissa ja lahkeiden suissa, joten kokoa on helppo säätää, eikä hieman reilu haalari haittaa lapsen menoa. 

Haalarit valmistetaan Kiinassa, mutta vastuullista valmistusta valvotaan. Polarn o. Pyret talvihaalari on loistava valinta kulutuksen kestoa kaipaavalle lapselle. 

polarn o pyret toppahaalari

++ Viimeistellyt yksityiskohdat lisäävät käyttömukavuutta, selkeä kaunis mallisto, lämmin ja vedenpitävä

Vesipilari 12 000 mm

Hinta 169€

Reimatec haalareista löytyy valinnanvaraa eri hintaluokissa. Reiman huippu toppahaalarin ominaisuuksiin kuuluu hyvä kulutuksen kesto, kauniit kuosit, hengittävyys, vedenpitävyys ja tuulenpitävyyst. Yksityiskohtiin on panostettu. Haalari on helppo pukea, sisäpinta on liukaspintaista kangasta. Heijastimet ovat pienet, mutta näkyvät hyvin pimeällä.  Lämpö pysyy haalarissa hyvin ja helposti paleleva lapsi pysyy lämpimänä. Reiman haalareista löytyy vaihtoehtoja eri lämpöasteille, lämmittävyys arvo on jaettu kolmeen osaan. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa miettiä oman lapsen kylmän sietokykyä, paljon liikkuvalle voi valita ohuemman haalarin ja paikallan olevalla lämpimällä toppauksella varustetun. 

Reimatec toppahaalari

++Loistava haalari, mukava päällä, lämmin ja vedenpitävä.

Vesipilari 10 000 mm

Hinta n. 170€

Gugguu on upea kotimainen lastenvaatevalmistaja. Gugguu talvihaalarit ovat huippulaadukkaita sekä kauniita. Harmoniset värit ja yksinkertainen toimivuus luovat kauniin kokonaisuuden. Gugguu toppahaalarissa on panostettu ulkonäön lisäksi toimivuuteen ja mukavuuteen. Ympäristöystävällisyys on isossa roolissa, myrkyttömyyteen sekä kankaiden ympäristö ystävällisyyteen on todella panostettu. Tästä iso plussa Gugguulle! Haalarit ovat lämpimiä ja notkeita. Haalarit suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Virossa. Gugguun talvihaalareissa on markkinoiden paras vesipilariarvo, näillä voit huoletta leikkiä loskassa kuivana. 

++ Ympäristöystävällisyys, kauniit harmoniset värit, viimeistely kokonaisuus, käyttö mukavuudesta tinkimättä, paras vesipilariarvo

Vesipilari 20 000 mm

Hinta n. 230€ 

Gugguu.com 

Molo kids toppahaalarit ovat olleet suosittuja todella pitkään niiden kauniiden kuosien takia. Laatu näissä on kyllä myös todella hyvää, tosi kulutuksen kestossa on muutamana vuonna ollut parantamisen varaa. Hintaluokka näilläkin haalareilla on reilu 200€, joten saa odottaa haalarista paljon.

Molo kids polaris lasten toppahaalari on todella lämmin, mutta hengittävä. Ohut ja notkea toppaus takaa liikkumisen vapauden. Haalarin vedenpitävyys on huippuluokkaa. Heijastimet ovat Molon yksi vahvuus, kauniit tähti heijastimet loistavat pimeällä joka suuntaan ja lapsi näkyy pimeässä hyvin. Hupun karvareunus pitää tuulen pois kasvoilta.  Sitä todella arvostaa tuulisilla paikoilla tai tunturissa! 

Molon haalareista tekee ainutlaatuisen myös lahkeen suun ”tuplalukko”. Aika moni varmasti samaistuu lahkeiden talviseen ongelmaan. Kun lahje nousee ylös, pääsee lumi sisälle. Molo kids toppahaalareissa on lahkeissa toinen ohut vuorikangas alla, joka on kuminauhalla kiristetty. Joten jos päällimmäinen lahje pääsee nousemaan ylös, on sisempi lahje estämässä lumen ja kylmän pääsyn lapsen jalkaan. Loistava keksintö! 

Molo kids toppahaalari

 

++ Kauniit kuosit, karvareunus hupussa, isot näkyvät heijastimet, notkea, mukava ja lämmin päällä, lahkeen tuplalukko. 

Vesipilari: 15 000mm

Hinta n. 179-219€

Parhaat hinnat:

Lue lisää

*mainoslinkki