Paras edullinen toppahaalari päiväkoti ikäiselle

edullinen toppahaalari lapselle

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Vertailimme puolestasi edullisemmat toppahaalarit. Aina hinta ja laatu ei kulje käsikädessä ja loistavan haalarin voi löytää myös edullisesti. Haalarin valinnassa kannattaa miettiä mitkä ominaisuudet ovat itselle tärkeitä ja panostaa niihin. Rauhallinen lapsi kaipaa lämpöä kun taas liikkuvainen lapsi kulutuksen kestoa ja hengittävyyttä. 

Edullista toppahaalaria lapselle etsiessä kannattaa  kurkata outlet valikoimat. Boozlet on todella suuri outlet kauppa, internetissä. Valikoimasta löytyy niin laatumerkkejä kuin edullisempiakin merkkejä. Koot ovat hajanaisia, mutta valikoima niin suuri, että lähes joka kokoon löytyy joku vaihtoehto. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan valikoimaan. 

Paras edullinen talvihaalari lapselle löytyy Reimatec mallistosta. Edullisemmillaan haalarilla on hintaa isompien mallilla (98-128cm) vain 80€ ja pienten n. 65€. Mukaan on saatu kaikki tärkeät ominaisuudet. Vesipilari on 8000mm, joka täysin riittävä talven lumen kosteuteen. Lämmin ja hengittävä toppaus. Isot heijastimet. Reiman haalarit ovat notkeita ja kevyitä päällä. Lämmin suositus näille! 

Name it toppahaalarit ovat kauniin värisiä sekä viimeistellyn näköisiä. Haalarin vesipilariarvo on 8000 mm, joka riittää hyvin talviulkoiluun. Teipatut saumat, tuulenpitävä ja hengittävä haalari on lapsen mukava käyttää. Haalareita saa yksivärisenä ja kuviollisena. Name it talvihaalareiden mitoitus on pitkä raajaiselle loistava. Haalareissa on lyhyt selkä mitta ja pitkät hihat ja lahkeet. Tämä kannattaa ottaa huomioon kokoa valitessa. Jos lapsen mittasuhteet ovat erilaiset, kannattaa ostaa kokoa isompi haalari. 

Name it toppahaalari

++ Kauniit kuosit, lämmin karvahuppu, korkea vesipilari

Vesipilari 8000 mm

Hinta n. 80€

Didriksons tekee laadukkaita ja toimivia lasten toppahaalareita. Didrikson Migisi haalareissa on Extend Size järjestelmä, joka tarkoittaa sitä että haalarin lahkeita ja hihansuita on mahdollista jatkaa yhden koon verran. Haalari kasvaa lapsesi mukana. Vyötäröllä on hyvä kiristys joten koko on helppo saada istumaan hyvin. Didrikson toppahaalari on lämmin ja hengittävä haalari. Karvahuppu loistava lisä tuuliseen talvisäähän, kasvoille osuu vähemmän viimaa.  

Didriksons talvihaalari

++ Jatkoa käyttöön Extend Sizen ansioista, lämmin, vedenpitävä

Vesipilari 5000 mm

Hinta n. 110€

Fix on Lindexin oma merkki. Mallistoon kuuluu hauskoja kuvioita ja harmonisia värejä. Fix talvihaalarit ovat tilavia joten on lapsen helppo pukea itse. Haalarit pitävät vettä ja tuulta, mutta ovat myös hengittäviä.  Kokoa tässäkin on helppo säätää, vyötäröltä kiristettyä, lahkeiden ja hihansuut ovat piukat, joten reilu koko ei haittaa käyttöä. Heijastimia löytyy edestä ja takaa, joten näkyvyys pimeässä on loistava. Edullisista toppahaalareista paras. 

edullinen toppahaalari

++Kauniit kuosit, lämmin, helppo pukea. Loistava hinta-laatusuhde. Koot 92cm-128cm välillä.

Vesipilari 2000 mm

Hinta n. 70€

 

Hummel toppahaalarit ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja urheilullisia. Vesipilariarvo on näissä testin keskivaiheilla 8000 mm, tämä riittää normaaliin talvisäähän hyvin. Haalareiden hengittävyys on hieman kilpailijoitaan huonompi. Liikkuvalle lapselle tämä on helposti liian lämmin, mutta viluisella lapsella ominaisuudesta voi olla hyötyä lisälämmön muodossa. Haalarin hihan- ja lahkeiden suut ovat tiukat, joten tämä vaikeuttaa haalarin pukemista. 

Hummel toppahaalari

++ Helppo pestä ja pitää puhtaana, lämmin vettähylkivä haalari

Vesipilari 8000 mm

Hinta n. 90€

Nordbjorn toppahaalari on testi edullisin toppahaalari. Haalarissa on testin huonoin vesipilariarvo, 3000 mm. Loskakelillä vaatii päälleen kurahousut, mutta talvipakkasella vesi ei pääse haalarin läpi. Haalarissa on lämmin vuori, mutta kovilla pakkasilla haalari on kylmä ja vaatii alleen lisää vaatetusta. Säädettävä vyötärön kuminauha auttaa haalarin istuvuudessa. 

Nordbjorn toppahaalari

++ Edullinen hinta, näkyvät heijastimet

Vesipilari 3000 mm

Hinta n. 40€ 

Småfolk toppahaalarit ovat huippulaadukkaita ja kohtuuhintaisia!  Haalarit ovat kauniita, kuosit ovat rauhallisia mutta leikkisiä. Pehmeä teddyvuori on ainut laatuaa, muissa haalareissa ei vastaavaa ole tullut vastaan. Tämä varmasti viluisen lapsen suosikki materiaali. Pehmeän sisämateriaalin kanssa on joskus hankala saada lapsen puettua päälleen ilman että sisävaatteiden lahkeet ja hihansuut karkaavat mukana. Småfolk talvihaalareissa on myrkytön Bio Finish Eco pinnoite, vettähylkivä ja hengittävä. Lämmön takaa Termolite-Plus toppaus, jonka kanssa lapsen on mukava liikkua. Nämä kauniit haalarit löydät jollyroom.fi valikoimasta edullisesti.

++ Kauniit kuosit, lämmin haalari

Vesipilariarvo 10 000 mm

Hinta n. 95€

Sokerina pohjalla laadukas Kuling. Kuling mallistosta löytyy toppahaalareita vauvasta koululaiseen, 74-140cm välillä. Haalarit ovat laadukkaita, notkeita ja vedenpitäviä. Hintaluokka n. 60-80€ välillä, joten varsin kohtuu hintaisia. Kuling lasten toppahaalareissa on panostettu toimivuuteen, vedenpitävä, teipatut saumat, lämmin, irroitettava huppu ja monta muuta. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen merkki.  

Kankaat on osassa haalareita valmistuettu kierrätyspulloista. Kaikkien haalareiden pinnoite on myrkytön ja turvalline lapsille. 

Toppahaalarin valinnassa kannattaa miettiä käyttötarkoitusta, missä haalaria käytetään ja ketä haalaria käyttää. Näiden perusteella sitten miettiä lapselleen paras vaihtoehto. Kauniita kuoseja unohtamatta!

*Mainoslinkki