Paras toppahaalari vauvalle

vauvan toppahaalari

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Talvipukeutuminen aiheuttaa haasteita pienen vauvan ja taaperon kanssa. Pieni vauva on usein suojassa rattaiden sisällä ja isompi lapsi liikkuu paljon ja pysyy näin lämpimänä.  Vauvan lämmönsäätelykyky on vielä kehittymässä, joten vauva tarvitsee lämpimän haalarin tai lämpöpussin ulkoillessaan. 

Vauva kasvaa nopeasti ja uteliaisuus voittaa, maailmaa pitää päästä tutkimaan, kelistä riippumatta. Pienellä lapsella haalareilta vaaditaan paljon lämpöä, tuulen ja vedenpitävää kangasta. Pieni lapsi istuu ja seisoo enemmän paikallaan, vaikka liikkuisikin jo itsenäisesti, liikkuminen on hidasta. Näin pieni lapsi pääsee kylmettymään helpommin. Kulutusta pienen haalarin ei samalla lailla tarvi kestää kuin isommalla lapsella. Lumisena talvena haalari kuluu tietysti vähemmän kuin vähän lumisena talvena.  

Pienenkin haalarissa koko on tärkeä, tilaa pitää olla lisää vaatetukselle haalarin alle sekä tilaa liikkumiselle ja kasvulle. Monessa haalarissa on pepun kohdalla lisää lämmikettä, jolloin pulkassa tai kylmässä maassa istuminen on lämpöisempää. 

Haalarin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota helppokäyttöisyyteen, kaksi vetoketjua edessä helpottaa pienemmän pukemista, kun taas hieman isommalla yksi vetoketju nopeuttaa ulkovaatteiden päälle saamista. Vauvalla ja pienellä taaperolla käännettävät hihan ja lahkeiden suut tuovat lisää lämpöä ja helpottavat käyttöä kun hanskat ja töppöset eivät putoa menossa. Kumilenkit lahkeiden suissa pitävät kengät tai töppöset paikallaan. Heijastimet pientenkin haalareista kannattaa tarkistaa, ettei niitä erikseen tarvi lisätä.  Jos lapsi nukkuu haalarin kanssa vaunuissa, kannattaa katsoa haalarin hengittävyys. Helposti hengittämättömällä haalarilla tulee nukkuessa liian kylmä. 

Polarn O. Pyret toppahaalarit ovat kestosuosikkeja ja testivoittajia vuodesta toiseen. Popin tavoitteena on että jokainen vaate käy ainakin kolmella lapsella, joten kestävyyteen ja ympäristöasioihin on panostettu. Toppahaalarit ovat varusteltu huippuominaisuuksin, joten ovat paikkansa täysin ansainneet. 

Veden ja tuulenpitävä haalari pitää vauvasi lämpimänä talven tuiskuissa. Resorit hihojen ja lahkeiden suissa ovat mukavat päällä ja pitävät tumput sekä töppöset hyvin paikallaan. Hintaa haalarilla on mallista riippuen n. 120€. Pieniä kokoja voi löytää hyvällä alellakin, kannattaa kurkata! 

Name it mallistosta löytyy suloiset, sekä edulliset toppahaalarit vauvallesi. Haalareissa on käännettävät lahkeensuut, nepparit edessä sekä päätä ja niskaa suojaava huppu. Hintaa haalarilla on alle 50€. Hinta ja laatusuhteeltaan loistava haalari vauvallesi! 

Suloinen Nallehaalari löytyy myös Name it mallistosta. Vuorellinen haalari käy hyvin vauvan talveen yhdessä lämpöpussin kanssa käytettäväksi. Syksyyn ja kevääseen yksinäänkin. Lue lisää lämpöpusseista täältä! Ja suloisen Nalle haalarin vauvalle löydät täältä.

Vastasyntynyt talvivauva on ihana pukea hempeään, lämpimään ja pehmeään haalariin. Mayorain valikoimasta löytyy kohtuu hintainen pehmeä haalari, jossa kaikki yksityiskohdat on mietitty loppuun. Haalarissa on valmiina tumput ja töppöset, vetoketjuja on edessä kaksi. Hintaa haalarilla on 57€

Mini a Turen valikoimasta löytyy myös upea, pehmeä ja lämmin haalari. Haalari löytyy myös hempeän vaaleanpunaisena. 

Tässä haalarissa on lahkeissa vetoketju, jolla haalarin saa myös lämpimäksi pussiksi. Hihan suut on käännettävät, joka nopeuttaa pukemista sekä pitää lämmön puvun sisällä. Hintaa haalarilla on n. 97€ 

Reiman valikoimasta löytyy myös vastaava pussimallinen haalari, jossa käännettävät hihansuut. Tähän haalariin on ihana pukea pienokainen. 

Hintaa haalarilla 89€ ja kokoja 50-74cm välillä.

Syksyn uutuus mallistosta löytyy tämä upea Reiman vauvan haalari, jossa seikkailevat muumit. Tästäkin löytyy kaikki tarvittava. Käännettävät hihan ja jalkojen suut suojaavat pientä ja helpottavat ulos lähtöä. Kaksi vetoketjua helpottaa pukemista. Unelman pehemä vuori on ihana pienen ihoa vasten. Hintaa muumi haalarilla on noin 100€. 

Pehmeät unet saa Reiman Honeycomb haalarissa. Haalarista saa makuupussin. Lahkeiden sisäsaumoissa on vetoketjun joiden kanssa haalarin saa nopeasti muutettua lämpimäksi pussiksi. Pussissa matkustaminen onnistuu myös turvakaukalossa, vyöt saa vetoketjun välistä pujotettua.

Haalarin toppaus on untuvaa, joten se on unelman pehmeä, lämmin ja hengittävä. Untuva on ylivoimainen materiaalina pienten haalareissa, haalarin kanssa on ihana nauttia unista kun ei tule liian kuuma, mutta ei kylmäkään. Haalari on lisäksi käsitelty veden ja tuulenpitäväksi, joten vauvan voi huoletta nostaa vaunujen suojasta katselemaan maailmaa.

Haalaria löytyy 50/56cm koosta 74/80 cm kokoon. Hintaa haalarilla on n. 120e

Isbjörn of sweden mallistosta löytyy kaunis pehmeä toppahaalari. Haalaria voi käyttää yksinään tai kuorihaalarin alla. Yksinään tämä haalari pääsee oikeuksiinsa vaunuissa, kaukalossa, kantorepussa ym. Haalarissa on käännettävät hihan- ja lahkeiden suut. Yksi alas asti aukeava vetoketju helpottaa pukemista. Haalarissa on kevyt toppaus, joten kovassa pakkasessa tällä ei pärjää.

Autoilussa tämä haalari on pakkasellakin loistava. Haalari on ohut mutta tarpeeksi lämmin, olematta kuitenkaan liian paksu auton turvavöihin. Tämäkin haalari on käsitelty myrkyttömällä Bionic-Finish Eco pinnoitteella, joten se on likaa ja vettä hylkivä. Kurakelillä tätä voi käyttää sade- tai kuorivaatteiden alla lisälämmikkeenä. 

Kokoja saatavilla 50/56 cm koosta 80/86 cm kokoon. Hintaa haalarilla on 120€

Edullista vauvan haalaria etsivän kannattaa kurkata Lindexin valikoimaan. Suloinen nallehaalari, jossa korvat hupussa.

Hintaa haalarilla on vain n. 28€. Kokoja vastasyntyneesstä noin vuoden ikään, 50-74cm välillä. Lisä plussa myös unisex värityksestä. 

Tässäkin on kivasti toppausta, käännettävät hihan ja jalansuut. Vetoketjuja on vain yksi mutta vinoon menevä vetoketju helpottaa pukemista. 

Reiman Lumikko haalari on perinteinen vauvahaalari. Tässä unelman pehmeässä vanu haalarissa on lämmin toppaus ja puuvillatrikoo vuori. Haalari on valmistettu tuulta ja vettä pitävästä materiaalista. Jalansuissa ja hihansuissa on molemmissa käännettävät kangas osat, joten kädet ja jalat pysyvät lämpimämpänä. Haalaria löytyy vaaleanpunaisena ja vaaleansinisenä. Kokoja on 50-80 cm välillä. Hinta haalarilla on varsin kohtuullinen n. 90€

Lindberg Frosty haalarit ovat keskihintaisia ja laadukkaita haalareita. Vauvan toppahaalari malliston kuosit ovat todella hempeitä ja kauniita. Haalarissa on lämmin toppaus sekä pehmeä trikoinen vuori. Vedenpitävyys on tehty Bionic-Finish Eco myrkyttömällä pinnoituksella. Haalari on hengittävä, joten tämän kanssa pysyy sopivan lämpöisenä. Kokoja 74-98cm, joten ihan pienelle ei tästä mallistosta löydy haalaria. Hintaa haalarilla on 95€

Vesipilari 5000 mm

Frugi valmistaa suloisia pieniä haalareita, joissa pirteää vaihtelua hempeiden sävyen rinnalle.

Kaksi vetoketju edessä ja kiinniommeltu töppösosa nopeuttavat pukemista. Haalari on myös notkea ja mukava päällä. Huppu suojaa päätä, tarvitset lisäksi vain tumput käsiin. 

Hintaa haalarilla on n. 70€ 

Reima valmistaa laadukkaita, klassisia haalareita myös liikkuville taaperoille. Valikoimista löytyy tuulta ja vettä pitäviä haalareita ja vaunuiluun lämpimiä sekä hengittäviä, lämpimiä vanu haalareita. 

Reiman mallisto on värikäs, jokaiseen makuun löytyy haalari. Kirkaat värit näkyvät myös pimeässä paremmin, eivätkä oel niin arkoja lialle kuin pastilliset värit. 

Liikkuvalle lapselle Reimatec Copenhagen, Gotland ja Lappi haalarit antaa suojaa tuulelta, vedeltä ja lämmittää. Haalarissa on pukemista helpottamassa kaksi tai yksivetoketjua edessä. Vesipilariarvo 15 000mm on haalareiden suurimmasta päästä. Tässä haalarissa on myös loistava kulutuksen kesto, joten lapsi voi huoletta konttailla tämä päällään. Kokoja saatavilla 74-92cm ja hintaa haalarilla n. 90€.

Molo kids pyxis on laadukas talvihaalari taaperolle, kokoja löytyy 74-98 cm. Edessä on kaksi vetoketjua. Pyxis haalarissa on rintakehän päällä tarrakiinnitys, jonka päälle kaksiosainen vetoketju tulee. Näin haalariin ei pääse kylmä kaula-aukosta sisään. Haalari on veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä. Kuoseja löytyy aina monta. Molon talvihaalareissa on kaikissa upeat isot tähtiheijastimet, jotka loistavat pimeässä. Hintaa haalarilla on ilman karvareunusta n. 180€ ja karvareunusteisella hupulla n. 200€. 

Molon valikoimasta löytyy myös samaa kuosia olevat tumput, töppöset ja hauskat pipot.

Upeita haalareita löydät myös Mini Rodinin mallistosta.  Haalari on lämmin, veden ja tuulenpitävä sekä hengittävä. Haalarin vesipilari on vain 5000 mm, joka on tämän hintaluokan haalarille pieni arvo. Haalari on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Bionic-Finish eco käsittely suojaa tämän kauniin haalarin pinnan.

Haalareita saa 74-122cm välillä ja hintaa haalarilla on n. 230€

Elodie details on suunnitellut vauvan toppahaalarin suoraan pussimalliksi. Tämä on kätevä vaunuissa ja kaukalossa. Myös siirtyminen helpottuu kun voit siirtää vauvan toppapuvussa vaunuista kaukaloon tai toisinpäin. Kun lämpötilan vaihtelua ei tule, vauvan on helpompi jatkaa uniaan. Haalaripussissa on hauskat kuosit. Ulkonäköön on selkeästi panostettu. Kokoja on kaksi 0-6 kk ja 6-12 kk, joten tämä on myös pitkäikäinen ostos. Hintaa haalarilla on n. 110€

Haalarin valinnassa tärkein kriteeri on käyttötarkoitus ja vauvan ikä talvella. Jokainen vanhempi tuntee oman lapsensa ja oman tapansa liikkua parhaiten, joten niitä kannatta miettiä haalaria valitessa.

Jos vauva on pieni ja vaunuissa sekä kaukalossa enimmäkseen ulkona, kannattaa valita vanuhaalari jonka voi laittaa lämpöpussin sisälle jos on kova pakkanen. Kun vauva kasvaa ja lähtee valloittamaan maailmaa kannattaa haalariksi valita lämmin, mutta veden ja tuulenpitävä haalari. 

Lue lisää

*Mainoslinkki