Lisätuloja lapsiperheen arjen keskellä

lisätuloja netistä

Mistä lisätuloja? Hoitovapaa ja vanhempain vapaa ovat usein perheelle hyvin pienituloista aikaa. Mutta ihanaa aikaa lasten kanssa kotona, joten siitä kannattaa nauttia. Lapset kasvavat nopeasti ja aika kuluu huomaamatta. Kotiäidille, työssäkäyvälle, säästöjä kaipaavalle, lisähankintoihin ym. Pientä lisätuloa voi netistä saada helpostikin. 

Myy turhat arvoesineet

Lojuuko kaapissa turhia arvoesineitä? Kultaa tai hopeaa?  Vaihda ne helposti ja nopeasti rahaksi ja nauti tuotosta. Nettikulta on nopea ja helppo palvelu. Tilaat kultapussin kotiin ja postitat takaisin. Ainut miinus on pieni odotus aika kun paketti saapuu perille ja saat arvion tuotosta. Halutessasi rahat on tilillä muutamassa päivässä.  Jos et ole tyytyväinen voit lunastaa paketin takaisin itsellesi. Joten tämä on täysin riskitön. Toki tämä on kertaluontoinen tulo, mutta kannattaa miettiä onko tämä hyvä vaihtoehto sinulle. 

Kyselyihin vastaamalla lahjakortteja

Mielipide kyselyihn vastaamalla voit tienata muutamia kymppejä kuukaudessa lisää. Palveluita on useampi ja voit maksutta rekisteröityä niihin. Kun sivulle sopiva kysely tulee saat sähköpostiisi viestin kyselystä ja päätät itse ehditkö juuri silloin siihen vastaamaan. Mielenkiintoista ja palkitsevaa kyselyissä on myös se että pääset oikeasti vaikuttamaan asioihin. Esimerkiksi siihen millaista ruokaa kaupassa on tarjolla tai miten jotain palvelua on tarjolla. 

Näillä kyselyjä järjestävillä yrityksillä on asiakkaita laidasta laitaan, joten voit vastata vaikka vain itsellesi mielenkiintoisiin kyselyihin. Näiden perusteella yritykset tietävät mitä kuluttajat haluavat heidän tuotteiltaan. Palkitsevaa on myös nähdä tuote kaupan hyllyllä, jonka suunnitteluun on itse päässyt vaikuttamaan. 

Kyselyihin vastaamalla saat pisteitä, jotka voit sitten vaihtaa palkinnoiksi. Palkintokaupassa on lahjakortteja sekä tuotepalkintoja. Tämä on oiva tapa kerätä esimerkiksi kasa lahjakortteja joululahjaksi! 

Välillä vastaan tulee myös isompia kyselyitä, jossa voi olla esin tunnin keskustelu ja palkinnoksi siitä n. 60-150€ lahjakortti. Tämä helppo tapa pieneen lisätuloon. 

Norstat paneeli toimii vastavasti. Rekisteröityäsi itsesi palveluun saat sähköpostia sinulle sopivista kyselyistä. Kun vastaat kyselyihin, saat palkkioksi Norstat kolikoita. Norstat on helppo käyttöinen, selkeä ja suomen kielinren. Lahjakortti valikoima on laaja. Suosittelen liittymään useampiin palveluihin, tällöin mahdollisuuksia vaikuttaa ja tienata samalla tulee useammin. Norstat palveluun pääset liittymään tästä. 

Säästöt tuottamaan

Tämä ei ole sijoitusneuvontaa vaan meidän oma kokemus ja mielipide.

Säästöt kannattaa tottakai laittaa myös tuottamaan. Nordnet on suuri pohjoismainen nettipankki, jolla on selkeät suomenkieliset sivut. Ja lisäksi nopea sekä asiantunteva asiakaspalvelu, josta saat tarvittaessa nopeasti apua suomeksi.

Heidän valikoimistaan löytyy paljon erilaisia rahastoja, etf ja osakkeita. Näiden kautta voit kuukausi säästää helposti itsellesi vararahaston, matkakassan tai vaikka eläkkeelle ym! Alkuun pääset jo 15€/kk säästöllä.

Alla olevasta mainoskuvasta pääset rekisteröitymään Nornettiin ja tutustumaan rauhassa heidän tarjontaansa. Rekisteröiminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta. 

Opiskele uusia taitoja

Opiskelu kannattaa aina. Se ei tuo lisätuloa heti, mutta itsensä kehittäminen ja kouluttaminen tuo lisäarvoa työelämään sekä perhe-elämään, joskus jopa uuden uran!

Ei tarvise päästä sisään moni vuotiseen kouluun opiskellakseen uusia taitoja. Kirjat ja youtube ovat loistavia paikkoja opiskella. Voit opiskella itsesi kehittämistä, digibisnestä, blogeja, omaan alaasi littyviä taitoja… Vain mielikuvitus on rajana kaikelle mitä voit löytää netistä. 

Myös erilaiset äänikirja palvelut ovat lapsiperheen arjen keskellä mahtavia. Aika kuluu puistossa tai lenkillä mukavasti kun kuuntelet samalla äänikirjaa. Ja opit huomaamattasi uusia taitoja joita sitten voit hyödyntää elämässäsi. Itsensä kehittäminen ja omien unelmien löytäminen sekä niiden seuraaminen on nyt pinnalla. Äänikirjana voit palata samaan kirjaan aina uudelleen ja uudelleen. Suosittelemme lämpimästi mm. seuraavia teoksia. Löydät nämäkin teokset Bookbeatin valikoimista.  

  • Karita Tykän Hyvä elämä kirjoja 
  • Ilkka Koppelomäki, Saa mitä haluat
  • Anne Karalahti, Vapaaksi
  • Kimmo Takanen, Tunne lukkosi
  • Nanna Karalahti, Armoa arkeen

Jos pidät enemmän perinteisistä kirjoista, ei niitäkään tarvitse ostaa vaan voit lainata niitä kirjastosta. 

Hoitovapaa, äitiysloma, työttömyys, lisämenot tai säästämisen tarve kaikkiin kannattaa varautua etukäteen ja säästää itselle pientä puskuria. Jo muutaman kympin lisätulo kuukaudessa voi olla isokin asia ja tuoda elämään kaivattua joustoa. 

Kirpputorit kannattaa myös hyödyntää ja myydä itselle ylimääräiset tavarat pois. Saat lisätuloa ja tilaa kotiisi. 

Muista myös kilpailuttaa sopimukset ja miettiä säästökohteet, alta voit lukea meidän hyväksi kokemat vinkit arjen säästöihin. 

*mainoslinki