Leikkimökki pihalle

leikkimökki

Kesäleikkien parhaimmistoon kuuluu leikkimökki leikit. Ihanasti sisustettu mökki kutsuu leikkimään, lepäämään ja nauttimaan elämästä. Onnellinen leikkijä on myös vanhempien toive, eikö? Isompaa leikkimökkiä voi myös halutessaan käyttää vierasmajana tai isommat lapset voivat siellä yökyläilläkkin halutessaan. 

Leikkimökkejä on paljon erilaisia. Leikkimökin voi ostaa valmiina tai tehdä itse. Leikkimökin piirrustuksia voi ostaa valmiina tai sellaiset voi tilata osaavalta rakennuspiirtäjältä, arkkitehdilta. Leikkimökkejä löytyy myös puu valmiina setteinä, joista vain kasaat ja maalaat mökin itse. Toki mökkejä löytyy myös elementtirakenteisena ja monen eri valmistajan pihamökkiä voi hyvin käyttää leikkimökkinä ja vierasmökkinä, varsinkin mökillä. 

Tässä artikkelissa keskitytään kuitenkin vain lasten leikkeihin tarkoitettuihin mökkeihin, puisiin ja muovisiin leikkimökkeihin. Leikkimökki ei ylensä tarvitse rakennuslupaa jos sen koko ei ylitä 7m2. Joten jos haaveilet suuremmasta mökistä, muista varmistaa kuntasi rakennusvalvonnasta ettei lupien kanssa tule ongelmia. Lasten leikkeihin ja yökyläilyynkin riittää vallan hyvin pienikin leikkimökki. 

Leikkimökki voi olla lapselle myös hauska piilopaikka. Nämä pienet leikkimökit eivät ole perinteisiä muotoilultaan, mutta suloisia leikkipaikkoja pienille leikkijöille. Sekä katseen vangitsijoita pihallesi! 

Jollyroomin valikoimista löydät laajan valikoiman puisia ja muovisia leikkimökkejä. Toimitus onnistuu nopeasti ja helposti kotiin asti. Osa leikkimökeistä saapuu puuvalmiina, kaikissa on helpot kasausohjeet mukana. Ja näin saat maalata leikkimökin suosikki värilläsi, tai no todennäköisesti lapsesi suosikki värillä! 

Valikoimista löytyy myös modernileikkimökki, jossa on pihakalusteet mukana! Kioski luukusta on mukava tarjoilla kesän herkut. 

Muovisten leikkimökkien valikoima on myös suuri. Muovinen leikkimökki sopii myös sisälle! Nämä ovat helppoja sekä nopita kasata, joten kun leikkimökki ei ole käytössä sen voi näppärästi kasata vaikka varastoon. Myös rivitalon pihalle paras ratkaisu voi olla pieni leikkimökki, joko muovinen tai puinen. 

Upea Arendelin Frozen linna leikkimökki on jokaisen pienen Elsa fanin lemppari! Leikkimökeistä löytyy myös autoilijalle tankkauspiste, sekä korjaamo. Grillikioskissa on valminiina ruuat sekä tarvikkeet ravintolaleikkeihin. Metsäiselle pihalle sopii hyvin erämökki tyylinen leikkimökki. Muoviset leikkimökit ovat usein edullisia n. 120€ ylöspäin. Sek uoltovapaita, tarpeen tullen mökki tarvitsee vain pesun. Muovista leikkimökkiä voi myös siirtää sisältä ulos ja toisinpäin. 

Leikkimökit liukumäellä ovat lasten suosiossa. Turvallinen matala korkeus kutsuu lasta leikkimään ja mökistä pääsee alas ihanasti liukumalla. Lisäksi liukumäellä oleva leikkimökki säästää tilaa pienellä pihalla kun kaikki on samassa paketissa. 

Leikkimökin piha

Leikkimökin lisäksi on ihanaa sisustaa leikkimökin piha. Leikkimökin leikit saavat näin jatkua koko pihalle. Rantatuolit tai piknik pöytä tuo oman terassin leikkimökin eteen. Pienemmälle leikkijälle voi hiekkalaatikko ja niiden lelut olla parasta. 

Jos leikkimökki sijaitsee puiden lähellä tai siihen on rakennettu keinuteline, on erilaiset kiipeilyköydet, renkaat tai keinut jokaisen pienen seikkailijan mieleen. Vesileikit kutsuvat myös helteellä leikkimään. Leikkimökki säilyy siistinä helpommin kun vesi ja hiekka leikit leikitään leikkimökin ulkopuolella. 

Kesän parhaimmat leikit leikitään ulkona kavereiden tai sisarusten kanssa. Kesäisenä päivänä on ihana pitää mehubaaria tai jäätelökioskia leikkimökistä ja tarjoilla aikuisille, sekä ystäville. Illalla voi kantaa makuupussit ja nukkua mökissä. Ihania kesämuistoja! 

*Mainoslinkki