Uv suojavaatteet ja Uv uimapuvut esittelyssä

uv uimapuku

Uv uimapuvuilla ja uv vaatteilla on helppo pitää lapsi suojassa auringon haitoilta, eikä uiminen kuluta suojaa. Useimmat uv vaatteet omaavat uv50 suojan, joten näillä saadaan varmaa ja kemikaalitonta suojaa auringolta. Uv vaatteilla on mukava leikkiä ja samoilla vaatteilla voi uida. Mallistoista löytyy kokoja vauvoista aina kouluikäisiin asti.

Uv vaatteissa löytyy valinnan varaa, mistä sitten tietää mikä omalle lapselle kannattaa valita? Uimapuvuissa kannattaa rantaleikkeihin valita malli joka peittää olkapäät sekä pyllyn. Uimapuvussa kannattaa muistaa varsinkin meidän suomen kesässä että ne ovat hyvin kylmiä märkänä. Jos ja kun  näillä rannalla leikkii kannattaa hankkia varasetti jotta voi vaihtaa märän vaatteen kuivaksi ja lämpimäksi.

Uv uimapuvut

Uv uimapukujen valikoima on suuri, jokaiselle löytyy oma suosikki! Pienelle lapsille usein haalari on helpompi, mutta jos lapsen vaippaa vaihdetaan usein tai hän käy itse potalla tai vessassa on usein kaksi osainen helpompi käytössä. Haalarit pysyvät hyvin päällä, eikä uidessa tarvi miettiä pysyykö housut matkassa mukana. Kun kangas kastuu siitä tulee aina hieman löysempi ja painavampi, joten haalari pysyy paremmin päällä. 

Polarn O. Pyret mallistosta löydät huippulaadukkaat uv vaatteet joiden uv suoja pysyy pesusta ja käytöstä huolimatta. Myös jälleenmyynti arvo säilyy näillä vaatteilla korkeana, juurikin kestävyyden takia. Ajattomat kuosit sekä kestävät, laadukkaat kankaat takaavat lapsellesi turvalliset leikit auringossa, täysin ilman haitallisia kemikaaleja. 

Valikoimista löytyy myös uimapukuja joissa on Uv suoja ja pitkät hihat. Näin saat helposti suojattua auringolle herkimmät olkapäät ja niskan. Uimashortsejakin löytyy valikoimasta useammat. 

Ihanat rantaleikit turvallisissa, huolettomissa uv vaatteissa!

Uv vaatteet

Uv suojavaatteita voi käyttää myös muualla kuin rannalla. Kesän ulkoleikeissä on myös kätevä kun aurinkorasvaa ei tarvi turhaan lapsen iholle laittaa vaan ihon voi suojata helposti hauskoilla vaatteilla. Usein pelkkä uv paitakin jo riittää, paidan voi valita lyhyt tai pitkähihaisena lapsen toiveiden mukaan. Jos lapsen haluaa suojata kokonaan uv vaatteilla kannattaa hankkia myös housut tai shortsit. Näissä on hyvä valita tarpeeksi pieni koko jotta alaosa pysyy hyvin päällä.  Valikoimasta löytyy kauniita kuoseja ja iloisia värejä, joten jokaiselle löytyy varmasti omat suosikit! 

Aurinkohattu

Pienen lapsen ja vauvan pää on tärkeä muistaa suojata auringolta. ”Auringonpistos”, lämpöhalvaus on salakavala ja tulee helposti helteellä. Lapset liikkuvat huomaamattaan paljon ja näin ovat alttiita auringn lämmölle. Aurinkohatulla on helpp suojautua, toki pitää myös muistaa juoda ja syödä helteelläkin. 

Aurinkohatuissa on valinnanvaraa. Pienelle lapselle usein paras on hattu jossa on narut leuan alla, näin hattu pysyy hyvin menossa mukana. Iso lieri suojaa hyvin niskaa, korvia ja varjostaa kasvoja. Uimahattujen kanssa voi mennä uimaankin ja niissä uv suoja mukana. Isommalle voi olla lippalakki jos mukavampi. Lippalakkia käyttäessä kannattaa muistaa ettei lippalakki suojaa lapsen niskaa ja korvalehtiä, jotka palavat auringossa helposti. Niihin on hyvä muistaa lisätä aurinkorasvaa. Myös lippalakkeja on saatavilla uv suojalla! 

Polarn O Pyretin valikoimista löytyy paljon aurinko ja kesähattuja. Upeat ja turvalliset aurinkosuoja hatut suojaavat myös niskan sekä korvat palamiselta. Nauhallisia aurinkohattuja löytyy montaa eri mallia ja kokoa. Parhaat poiminnat alta! 

Uv teltat

Uv suojakertoimella varustettu teltta on kätevä kotona, mökillä, rannalla, missä vain kuljet vauvan tai lasten kanssa kesällä. Lapset viihtyvät teltassa usein hyvin. Teltan uv 50 suoja suojaa 99% auringon haitalliset UVA ja UVB säteet turvallisesti. Näin lapsella on aina varjonen, viileä ja mukava paikka leikkiä ilman auringon haittoja. Osassa malleja on reunat ja pohjassa pehmeä alusta, ihanteellinen vauvalle. Pesästä on turvalista tutkia maailmaa, hiekka ja tuuli pysyy poissa. Näppärät uv teltat saa helpsti kasaan ja ne menevät pieneen tilaan, joten niitä on kevyt ja helppo kuljettaa mukana. 

Kylpytakit ja uimapyyhkeet

Rannalle kannattaa varata mukaan myös lämmintä. Ihana pehmeä fleece kylpytakki on loistava lämmittäjä uintien välissä. Jos sää on hieman tuulinen tai viileä, on ihana lämmitellä kylpytakin kanssa uintien välissä. Kylpytakki suojaa uintien välissä myös olkapäät ja niskan auringolta. Toki helteellä kannattaa valita hieman kevyempi uimapyyhe mukaan. 

Polarn O Pyret valikoimista löytyy laadukkaat kylpytakit ajattomissa kuoseissa ja väreissä. Froteevuorella oleva takki on pehmeä ja imee hyvin kosteutta ja päällis kankaana on 

 

Nautitaan lasten kanssa ihanista aurinkoisista kesäpäivistä turvallisesti. Kesällä oon ihana tehdä viettää kokopäiväkin ulkona, liikkuen ja nauttien. Puistossa, rannalla, omalla pihalla, mökillä tai kaupungissa! Kun aurinkosuojaus on kunnossa, lapsilla ja aikuisilla on illalla mukavampaa kun iho ei punota päivän auringosta. 

*Mainoslinkki