Isänpäivä lahjaideat, isälle, papalle, isäksi tulevalle

isänpäivä lahja

Isänpäivä on taas edessä. Mahtavaa päästä juhlimaan isiä, pappoja, isäksi tulevia miehiä. Lasten tekemät lahjat ovat aina tärkeitä ja ihania. Lisäksi usein on kiva hankkia lahja isänpäiväksi. Tavaraa on nykymaailmassa paljon ja usein haasteellista miettiä lahjoja. Tuttu lause monen pään sisällä, mitä lahjaksi henkilölle jolla on jo kaikkea?  

Lahjan saajan harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita kannattaa miettiä. Mistä isä tai pappa on kiinnostunut? Mitä hän tekee mieluiten vapaa-ajallaan? Onko lahjansaajalla jokin tarve? Puutetta sukista? Yhteinen tekeminen on myös usean isän mieleen, joten sitäkin voi miettiä. 

Itse tehty isänpäivälahja

Itsetehdyt isänpäivälahjat ilahduttavat aina. Lapsen askartelema kortti säilyy muistoissa pitkään. Lapsen iästä riippumatta isäpäivälahjan voi askarrella itsekkin. Pienen taaperon ai vauvan kanssa voi maalata lapsen kädenjäljen ja jatkaa tätä perinnettä vuosittain. Näin voi myös seurata miten nopeasti lapsi kasvaa. 

Isomman lapsen kanssa voi askarteluun käyttää aikaa ja lisätä mukaan ajatustakin. Upea idea on kerätä voimalauseita tai ihania asioita isästä ja kirjoittaa ne korttiin, esimerkiksi näin:

Askartelutarvikkeet löydät edullisesti täältä!

Edulliset lahjaideat isänpäivään

Herkut ovat oiva lahja myös isänpäivään. Lempi suklaa tai konjakki pullo, saa varmasti hymyn lahjan saajan huulille. 

Keräilyesineet, Keräileekö lahjan saaja jotain? Kolikoita? Postimerkkejä? Pieni lisä keräilykokoelmaan on varmasi myös mieluisa lahja. Keräily kolikosta saa edullisen lahjan, jonka arvo voi kasvaa vuosien saatossa. 

Vitamiinit, Taas talven tullen on tärkeää pitää huolta vitamiinien saannista, joten siinä oiva edullinen lahja idea isälle tai papalle! Tätä lahjaa voi jatkaa jouluna, niin koko talven vitamiinien tarve on turvattu.

Lehtitilaus on helppo ja edullinen lahja. Lehtiö löytyy melkein joka aiheesta, joten varmasi löytyy mieluisa lehti. Kiireisen arjen keskellä rentoutuminen lukemalla on usean mielestä mahtava lahja.

Voit valita kahdesta numerosta jatkuvaan tilaukseen ja useimmiten saat vielä lahjan kaupan päälle. Lahjan saajalle lehtitilauksesta on iloa pitkään. Vaihtoehtoja on paljon. Mistä oma lahjansaajasi on kiinnostunut?

Tieteen kuvalehti on monen ikäisen miehen mieleen. Tutustu tarjoukseen ja tilaa lehti tästä! 

Autoharrastajien suosikki lehti GTI tarjoaa monen ikäiselle autoharrastajalle lukemista. 

Kohtuuhintainen lahja

Loistavan viimehetken lahjan saat lahjakortista! Jos isä tai pappa on kiinnostunut terveydestään tai kaipaisi hieman potkua elämäänsä, saat loistavan lahjan laboratorio kokeista. Varmasti mieluisa ja hieman erilainen lahja terveydestään huolehtivalle. 

Puhti.fi tarjoaa monta erilaista pakettia miehille, urheileville, ikääntyville tai voi itse valita mitkä tulokset haluaisit selville. Edullisimmat paketit on 49€. Miesten laajan peruspaketin saat 139€, voit ostaa lahjan vaikka sisarusten kanssa kimppaan? 

Puhti.fi lainattua: Miehen laaja terveystarkastus on suunnattu sinulle, kun haluat tietää laajemmin oman kehosi hyvinvoinnista. Terveystarkastus auttaa sinua tarkistamaan, miten elimistösi voi ja tekemään parempia valintoja terveytesi edistämiseksi. Mukana yli 30 testiä, mukaan lukien kolesterolit, verensokeri, tärkeät vitamiinit, ferritiini ja testosteroni.

Isomman budjetin lahjat

-Urheilevan, itsestään huoltapitävän tai tätä tavoittelevan isän, papan mieleen on mm. uusi sykemittari, liikuntaan liittyvä lahjakortti, urheiluun vaatteita. Näistä kaikista saat varmasti mieluisan ja motivoivan lahjan josta on iloa pitkään. Syke- ja aktiivisuusmittareita saa edullisimmillaan muutamalla kympillä, loistavan perusmittarin saa reilulla satasella ja kalliimmista monitoimi sykemittareista saa maksaa useita satasia. Urheiluun sopivan pipon tai t-paidan saa muutamalla kympillä, joten jokaiseen budjettiin sopiva lahja löytyy varmasti tästäkin kategoriasta. 

-Yhteinen aika on arvokasta. Mahtava lahja on yhteinen miniloma perheen kesken tai kahdestaan. Lepoa, hemmottelua kaipaavalle isälle yksinäänkin! Esimerkiksi Naantalin kylpylässä tai mökki loma Lomarenkaan mökissä.  

Vaikka lahja on kiva saada ja antaa, on yhdessä olo tärkeämpää. Yhteistä isänpäivää voi viettää esimerkiksi metsäretkellä, uimahallissa tai kotona yhdessä kokkaillen. Onko teidän perheessä joku yhteinen isänpäivä perinne? Jos ei niin onko aika keksiä sellainen?  

Perinteisin perinne on varmasti aamupalan tekeminen. Tämä on usein lapsillekkin kivaa puuhaa, ihana yllättää isä! 

Lue lisää