Ihanat istuinpehmusteet vauvan vaunuihin sekä rattaisiin!

istuinpehmuste vaunuihin

Istuin pehmuste on mukava lisä vauvan vaunuihin tai lastenrattaisiin. Pehmusteen päällä on mukavampi istua. Nukkuessa pehmuste hengittää alla, joten kesällä ja kuumalla ei lapsi hikoile yhtä helposti. Istuinpehmusteen kanssa on myös hyvin helpp pitää vaunut puhtaana. Pehmusteet ovat konepestäviä, ja näin helposti pestäviä! 

Istuinpehmusteiden valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Malli kohtaisesti esim Bugaboo valmistaa oman istuinpehmusteensa, joka sopii parhaiten juuri Bugaboon vaunuihin. Mutta yleismallisia pehmusteita on paljon ja nämä sopivat lähes kaikkiin vaunuihin. Ennen ostoa kannattaa tarkistaa omien vaunujen valjaiden sopivuus pehmusteisiin, vaikka nämä lähes kaikkiin ovatkin yhteensopivia. 

Petite Cherie istuinpehmuste

Petite Cherien mallistosta löytyy laaja valikoima pehmusteita. Värejä löytyy tyylikkäitä yksivärisiä, sekä kauniita kuvioita. Istuinpehmusteessa on paikat valjaille sekä sivuilla nauhat, joilla pehmusteen saa rattaisiin kiinni napakasti. Yleismallienn istuinsuoja sopii lähes kaikkiin ratas ja vaunu malleihin. Istuin suojaa voit halutessasi käyttää myös vaunukopassa. 

Petite Cherien mallistosta löytyy paljon vaihtoehtoja, ihania eläimiä ja kirkkaita värejä! 

Elodie istuinsuojat

Elodien mallistosta löydät kauniit, tyylikkäät istuinsuojat. Nämä ovat pehmeitä ja mukavia. Toinen puoli on pehmeää samettia ja toinen puuvillaa, joten voit vaihtaa puolta ja tuntumaan helposti. Valjaille löytyy monta paikkaa ja sivuilla kauniit satiiniset nauhat, joilla saat istuinpehmusteen kiinni rattaiden runkoon. Pehmusteessa on myös toppaus, joten sen kanssa on pehmeä matkustaa. 

Nordbjorn istuinpehmusteet

Nordbjrn valmistaa edullisia mutta laadukkaita istuinpehmusteita rattaisiin. Hauskat eläinkuosit ovat tummia, joten myös lialle hieman armollisempia. Näistäkin löytyy paikat valjaille sekä narut sivuissa jotta saat pehmusteen tukevasti paikalleen. Nordbjornin istuinsuojat ovat myös yleismallisia ja sopivat lähes kaikkiin ratasmalleihin! 

Thule istuinsuojat

Thule mallistosta löydät hillityt ja tyylikkäät yksiväriset istuinsuojat. Istuinsuojissa on paikat valjaille. Nämäkin istuinsuojat oavt yleismalliset ja sopivat lähes kaikkiin vaunuihin. Istuinsuoja istuu parhaiten kuppi-istuimeen. 

Hengittävät istuinsuojat

Helteellä lapsen voi olla tukala nukkua vaunuissa tai turvaistuimessa. Hengittävässä istuinsuojassa on onteloita, joiden läpi ilma pääsee virtaamaan ja näin istuin pysyy vaunuissa tai turvaistuimessa viileämpänä. Hengittävät istuinsuojat eivät viilennä lasta, mutta auttavat hikoilussa. Hengittävät ontelot antavat ilman kiertää vapaammin ja näin iho pysyy viileämäpänä ja lapsi saa nukkua heräämättä hikisenä. 

Istuinpehmusteet ovat edullisia ja pitävät vaunut puhtaana. Myös ratasosan kangas pysyy ehjänä ja puhtaana istuinpehmusteen kanssa. Lapset myös usein pitävät pehmusteiden väreistä sekä kuoseista ja näin matka taittuu mukavammin! 

Lue lisää

*Mainoslinkki