Lämpöpussit kevääseen, kesään ja syksyyn

lämpöpussi

Lämpöpussit tuovat turvaa ja yleellisyyttä vauvan vaunuihin tai turvakaukaloon. Lämpöpussi helpottaa pukemista kun vauva ei tarvitse erillisiä ulkovaatteita vaan hänet voi sujauttaa pussin lämpöön ja suloiseen syleilyyn sisävaatteilla tai villahaalarin kanssa. Talven lämpöpussit alkavat kuitenkin olla jo liian lämpimiä ja tilalle kaivataan kevyttä lämpöpussia. Kevyitä, vähemmän topattuja tai kokonaan ilman toppausta on valikoimissa useampia. Valinnan varaa siis riittää! 

Easygrow lite lämpöpussit

Norjalaisen Easygrow:n mallistosta löydät laadukkaat, rauhalliset ja kauniit lämpöpussit, joissa suurimmassa osassa on mahdollisuus jatkaa pussin pituutta. Isot aukot valjaille, joten niitä helppo käyttää ja lämpöpussin saa vaunuista irti nopeasti. Edessä vetoketju sekä pieni tasku tavaroille, esim tutille. Kokonaan suljettava yläosa antaa suojaa tuulelta ja viimalta. Easygrow on panostanut materiaaleihin, veden ja tuulenpitävyys on hyvä, mutta tämän lisäksi pussi hengittää, eikä näin pienelle nukkujalle tule liian kuuma. Lämpöpussit ovat konepestäviä.

Easygrow lämpöpussit turvakaukaloon

Easygrow mallistosta löytyy ohuet lämpöpussit myös turvakaukaloon. Pusseissa on samat ominaisuudet kuin vaunuihin sopivissa pusseissakin. Isot aukot valjaille, hengittävä, vettä ja tuulta pitävä lämpöpussi on ihanteellinen autoiluun.  Ostaessa kannattaa katsoa että kyseessä on turvakaukaloon sopiva malli, silloin mittasuhteet ovat oikeat. Turvakaukaloon sopiva lämpöpussi sopii myös hyvin vaunukoppaan. Toki vaunukopassa voi käyttää isoakin lämpöpussia. 

Petite Cherie lämpöpussit vaunuihin

Petite Cheriae valmistaa laadukkaita ja kohtuu hintaisia lämpöpusseja, talveen ja välikauteen. Näissä pusseissa on mietitty toiminnallisuus tarkkaan. Valjaille on isot helpot luukut, sopivat lähes kaikkiin malleihin.  Lämpöpussin yläreunassa on kaksoiskangas, nk. ”huppu osa”, jonka saa ratasosan päälle pitää lämpöpussin paikallaan. Vetoketju aukeaa kokonaan, joten lapsen lämpötilaa on helppo säädellä. Nyörit yläreunassa auttavat kylmälllä ja tuulisella suojaamaan lapsen päätä. Kauniit hillityt värit sekä unelman pehmeä puuvilla vuori antaa lapsellesi suloisen paikan nukkua. Kevään uusiin väreihin kuuluu myös kuvissa näkyvä pirteä keltainen lämpöpussi!

Petite Cherien mallistosta löytyy myös pidempi lämpöpussi, +25cm! Tämä on loistava taaperolle tai hieman isommalle nukkujalle. Pidennysosan saa pois, joten tätä voi hyvin käyttää myös pienemmällä lapsella. 

Petite Cherie lämpöpussit turvakaukaloon

Petite Cherie valmistaa myös kevyitä, light pusseja mini koossa, jotka sopivat turvakaukaloon ja vaunukoppaan. Näissä lämpöpusseissa on isommista kavereistaan tutut ominaisuudet. Valjaat saa tietysti helposti pujoitettua ja pussia voi käyttää myös leikkialustana kylässä. Kevyt lämpöpussi turvakaukalossa helpottaa menoa keväällä ja syksyllä, vauvan saa sisä vaatteissa suojaan, ja lämpötilaa on helppo säätää avaamalla vetoketjua. Lämpöpussi toimii myös hyvänä suojana turvakaukalossa. Se on helppo ja nopea irroittaa ja pestä. 

aurinkorasva vauvalle

Buddy & Hope lämpöpussit

Buddy & Hope mallistosta löydät upeat lämpöpussit, talveen sekä välikauteen. Kuvien lämpöpussit ovat kaikki kevääseen ja syksyyn sopivia, ohuita, lightweight lämpöpusseja. Näissä pusseissa on vetoketjut suvuilla niin että saat ”kansiosan” pois kokonaan. Valjaille hyvät paikat ja liukusesteet pitävät hyvin paikallaan.Buddy & Hope mallistosta saat rahoillesi hyvin vastinetta! 

Nordlys light lämpöpussit

Nordlys kevyessä lämpöpussissa on kevyt täyte sekä puuvilla vuori, joten tämä on omiaan Suomen välikaudessa sekä kesässä! Suuren suosion saanut Nordlys lämpöpussi on valitettavasti aika ajoin loppuunmyyty, aina silti kannattaa seurata koska lämpöpussia tulee lisää varastoon. Tyylikäs, yksinkertainen ulkonäkö on Nodlys malliston valtti. Lämpöpusseissa on mietitty käytettävyys huippuunsa. Valjaille on omat paikat, liukueste ja yläosassa pussiosa, jonka saa ratasosan selkänojaan ja näin pussi pysyy hyvin paikallaan, eikä valu käytössä. Edestä kokonaan avattavaa pussia voi myös pitää vauvalla leikki alustana. Pieni miinus tulee valjaiden koosta. Valjaiden paikat ovat pienet, ja niistä joutuu pujottamaan valjaat. Joten jos käytät pussia säännöllisesti myös muualla, kannattaa valita lämpöpussi jossa on isot aukot valjaille. 

Joolz neulotut lämpöpussit

Joolz mallistosta löydät tämän upean neulos lämpöpussin vaunuihin. Pehmeä puuvillavuori sekä kaunis puuvillaneulos ovat täydellinen pari välikauteen, kevääseen, kesään ja syksyyn. Hupun saa kiristettyä ja vetoketju avautuu alas asti, joten lämpötilaa on myös helppo säätää avaamalla vetoketjua.

Lämpöpussin valinnassa kannattaa huomioida istuvuus ratasosaan ja vaunukoppaan. Sekä tietysti vauvan ikä, pieni pussi mahtuu vaunukoppaan, mutta ratasosaan tarvitaan pidempi. Useat pussit ovat yleismallisia ja sopivat hyvin erimallisiin vaunuihin. Jos lapsi tarvitsee vaunuissa valjaat, on hyvä tarkistaa että niille löytyy paikat. Lähes kaikki lämpöpussit ovat konepestäviä, joten niiden huolto on helppoa. 

Lue lisää

*Mainoslinkki