Hauskat lahjaideat lapsille

keinutuoli lapselle

Etsitkä lapselle joululahjaa? Syntymäpäivälahjaa? Tuntuuko että lapsella on jo kaikkea tai haluatko ostaa erilaisen lahjan? Täältä vinkit kestäviin ja ajattomiin lahjoihin lapsille! 

On ihanaa kun lahjan saaja on onnellinen lahjastaan ja lahjan kanssa leikitään pitkään. Näistä useimmat sopivat myös täydellisesti yhteislahjaksi sisaruksille tai lahjaksi pojalle tai tytölle. Myös vauvalle voi ostaa ajattoman lahjan joka kasvaa lapsen mukana ja kestää käytössä vuosia, jopa vuosikymmeniä.

Kauniit säilytysratkaisut on monen perheen toiveena, ja niitä ei aina ole helppo löytää. Leikkiin ja säilytykseen sopivat kalusteet ilahduttavat lasten lisäksi vanhempia. Nämä suloiset pikkupöydät säilytystilalla voit sijoittaa vaikka olohuoneeseen! Kun leluille on omat selkeät paikat, oppii lapsikin helposti siivoamaan lelunsa paikoilleen. 

Vauvoille ja lapsille voi lahjaksi ostaa myös käyttötavaroita. Laadukkaat peitot ja tyynyt, lakanat pyyhkeet ym. ovat monen vanhemman ja lapsenkin mieleen. Leluja kertyy  helposti lapsille liikaa ja näin myös lapsi saa jotain mitä oikeasti tarvitsee. Näistä saat löydät myös edullisen lahjan lapselle. 

Tämä upea peitto on täysin kotimainen ja löytyy Made in Finland Shopin valikoimasta täältä! 

Esla Junior keinu tuoli on varmasti erilainen ja hauska lahja. Tuttua ja vanhaa, ripauksella uutta. Moni meistä vanhemmista on omassa lapsuudessaan saanut potkutella Esla potkukelkalla ja tämän kanssa meidän lapset pääsevät luomaan ihania muistoja keinuttelemalla. Sopiihan tämä lasten keinutuoli toki sisustukseenkin loistavasti! Värejä löytyy kolme, luonnonvärinen, musta ja pinkki. Hintaa keinutuolilla on 198€, joten tämän voi ostaa lahjaksi vaikka yhdessä! 

Täysin kotimainen valmistus takaa laadun joka kestää lapselta toiselle ja säilyy vuosikymmeniä ilahduttamassa lapsia. 

Upea penkki tai pöytä, käy myös leikkeihin loistavasti. Parasta tässä on aika, menee vauvasta junnuihin. Sopii myös hyvin lahjaksi omaan kotiin muuttavalle nuorelle! 

Värivaihtoehtoja löytyy tästäkin useita ja hintaa n. 138€. 

Kotimaisen työn suosiminen on erityisen tärkeää tässä ajassa. Näin voit ilahduttaa lahjan saajaa ja tukea suomalaista työtä. 

*Mainoslinkki

Lue lisää