Esittelyssä Liewood

puuleluja lapsille

Liewood on Tanskalainen laadukas merkki, jonka tuotteet on suunniteltu lapsiperheiden tarpeisiin. Tuotteiden suunnitteluun on erityisesti lasten näkökulmasta panostettu. Tuotteissa korostuu laatu luonnonmukaisuus, kestävyys, käytännöllisyys sekä estetiikka. 

Mallisto on laaja. Liewoondin tuotteissa voit luottaa laatuun ja kestävyyteen. Tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä lapselta toiselle. Kaunis ulkonäkö kestää myös aikaa ja värit ovat lasten sekä vanhempien mieleen. Liewoodin valikoimasta löydät myös loistavia lahjaideoita lapsille! 

Vauvoille

Vauvoille mallistosta löytyy upeita tuotteita. Neutraalit värit sointuvat kauniisti yhteen ja näin kokonaisuus säilyy rauhallisena ja tyylikkäänä. Ulkonäön lisäksi Liewoodin mallistossa on panostettu laatuun sekä käytettävyyteen ja se näkyy malliston jokaisessa osassa. Tuotteet on suunniteltu tarkasti tarpeeseen.

Sideharsoja löytyy pieniä ja isoja, musliini peittoja, sekä pienempää ns. puklurättiä. Sideharsoilla monta käyttöä. Puklurättinä, unileluna, kevyenä peittona kesällä, aurinkosuojana, vauva-ajan jälkeen loistava keittiöpyyhe. 

Nukahtaako vauva sohvalle? Nukkuuko vauva perhepedissä mutta kaipaatko vauvalle omaa unipesää sinne? Unipesässä vauva voi nukkua rauhassa, omassa turvassaan. Korkeat reunat estävät vauvan kirimisen. Pesässä voit kantaa nukkuvaa vauvaa huoneesta toiseen tarpeen tullen. Tai vaikka vaunuista sisälle ja näin vauva ei herää kesken siirron. Kaunis kantokoppa sopii hyvin kodin muuhun sisustukseen ja saa rauhassa olla esillä.

Mallistosta löytyy myös kesän suloisimmat hellehatut vauvoille ja taaperoille. Lasten aurinkohatuissa on niskaa auringolta suojaava kangas sekä lippa joka varjostaa aurinkoa. Näillä kelpaa nauttia auringosta! 

Ruokailuun

Valikoimasta löytyy kauniit ja ajattomat tuotteet myös ruokailuun. Lasten kokoiset astiat ilahduttavat myös pikkukoululaisen ruokaluja, joten ihanasti näillä riittää käyttöikää todella pitkään. Kun samaa astiaa/astiastoa voi käyttää kotona arjessa, reissussa ja juhlassa säästät säilytystilaa, luontoa sekä rahaa. 

Silikoniset ja teräksiset astiat sekä juomapullot kestävät käyttöä myös retkillä lasten kanssa. Koko ja muoto on suunniteltu lapsen käteen sopivaksi.  Täydellisiä astioita myös mökille, veneeseen tai asuntoautoon lapsille! 

Uudelleen täytettävät smoothiepussit ovat saaneet suuren suosion vauvojen ja taaperoiden eväiden kanssa. Liewood on tehnyt pussista reilun kokoisen, sekä avattavan, joten se on markkinoiden helpoin pestä! Mallistosta löytyy myös turvalliset ja myrkyttömät juomapullot jotka valmistettu teräksestä. 

Pillit ovat lasten mielestä hauskoja ja sopivatkin juhlien lisäksi arkikäyttöön. Pillillä juominen kehittää lasten suunmotoriikkaa joten pelkästä hauskuudesta ei pillien käytössä ole kyse. Kesä kuumalla pillinkautta juominen innostaa lasta myös juomaan enemmän.  

Vesileikkeihin

Jokainen lapsi rakastaa vettä, eikö? Usein arempikin lapsi innostuu vedestä ja nauttii sen äärellä leikkimisestä. Aina ei tarvitse uida, voi nauttia rannalla, tehdä vesileikkejä kahluualtaassa tai leikkiä uimaleluilla nurmikolla. Veteen ja vesileikkeihin kannattaa tutustua lapsentahtisesti. 

Uimiseen ja vesileikkeihin löytyy upeita tuotteita Liewoodin valikoimista. Uimalelut usein hajoavat käytössä nopeasti, mutta näissä on laatu parempaa kuin tavallisissa ja ainakin toimituksen kolmen lapsen perheessä näistä saatu nauttia reilusti tavallista pidempään. Joten lämpimästi voimme suositella <3

Kesällä pihalla ja toki talvella sisällä voi leikkiä paljon muutakin kuin vesileikkejä. Myös mökkiulkoiluun löytyy ihania leluja. Renkaanheittopeli on varmasti aika monella vanhemmalle tuttu jo omasta lapsuudesta. Helppo ja yksinkertainen on ihanaa puuhaa koko perheelle ja sopii lähes kaiken ikäisille pelaajille. 

Laadukkaita leluja lapsille

Liewoodin mallistosta löytyy laaja valikoima laadukkaita puisia leluja. Ympäristöystävällisyys, luonnonmukaisuus ja kestävyys on näidenkin lelujen ydin. Laadukkaalla lelulla leikkii useampikin lapsi ja lelut kiertävät sisarusten jälkeen vielä seuraavillekkin käyttäjille. 

Näistä saat myös loistavat lahjaideat, jotka varmasti miellyttävät vaativampaa lahjansaajaakin! 

Nämä lelut kestävät katseen myös vaativankin sisustajan kotona. Joten voit hyvillä mielin viedä lapsen leluja vaikka mummolaan tai sukumökille. Puiset ja vahvasta turvallisesta silikonista valmistetut lelut kestävät myös lasten käytössä.

Ihastuttavia, eikö? 

*Mainoslinkki

Lue lisää

*Mainoslinkki