Mitä lahjaksi Äidille? Mammalle? Mummille? Iso-äidille?

paras lahja äidille

Äitienpäivä on kevään juhlapäivä. Lahjaideoita on välillä haastavaa keksiä ihmiselle jota haluaa muistaa juuri oikealla, parhaalla lahjalla. Perinteisesti äidille on ihana kerätä valkovuokkoja, jotka ainakin eteläisemmässä Suomessa usein kukkii jo äitienpäivänä. 

Äitiä on ihana muistaa äitienpäivänä, syntymäpäivänä ja muutenkin. Kokosimme parhaat lahjaideat äideille avuksenne, olkaa hyvä! 

Hyvä äitienpäivä koostuu rennosta yhdessäolosta, kiireettömyydestä ja hemmottelusta. Äitienpäivänä on tarjolla erilaisia brunsseja, menuita, mutta hyvin tämän kaiken voi toteuttaa kotonakin! Varsinkin lapset usein rakastavat kokata äidille aamupalaa. 

Äitienpäivä aamupalaan ideoita on loputtomasti. Aloittaa kannattaa oman sankarin lempiherkuista, miettikää mistä äiti tai iso vanhempi erityisesti pitää. Mansikoita ja shampanjaa? Kahvia ja kakkua? Puuroa tuoreilla marjoilla? Smoothiebowl ja äidin lempi teetä? Pekonia ja nakkeja? Miettikää mikä on teidän perheen äidin lempiaamupala ja valmistakaa sitä. 

Aamupalan lisäksi sankaria on ihana muistaa myös kortilla, kukilla tai lahjalla. 

 

Äitienpäivä askartelut ja omatekemät lahjat ihastuttavat varmasti. Lasten kanssa voi ikätasoisesti tehdä monenlaista. Lähes kaiken ikäisten lasten kanssa onnistuu helmikorujen pujottelu ja näin lapsi voi tehdä äidille oman korun. Pienen vauvan kanssa voit maalata vauvan jalan tai käden jäljen ja tätä voi toistaa vuosittain. Näin saat ihanan korttipinon josta seurata myöhemmin lapsen kasvua ja muistella aikoja pienten kanssa. 

Luonnonkosmetiikasta pitävälle ihania kauppoja on useita. Kosmetiikasta löytyy helposti myös monen budjetin lahjoja jotka oikeasti tulevat käyttöön. Jollei tiedä lahjan saajan mieltymystä tarkkaan kannattaa ostaa jotain jonka tietää että tulee käytettyä. Esimerkiksi saippuat, tuoksut, eteeriset öljyt, käsi- ja jalkavoiteet sekä lahjakortit. Lahjakortti on aina takuuvarma lahja kenelle tahansa.  

Aimee de Mars parfyymissä on eteerisiä öljyjä sekä harmonisoivaa lähdevettä. Hurmaava itämainen tuoksu löytyy tästä parfyymistä. 

Natural goods companyn valikoimista löytyy laajasti luonnonkosmetiikkaa, pesuaineita, naisille, miehille, kotiin sekä hemmotteluun. Edullisen äitienpäivälahjan saat esimerkiksi saippuasta, valikoimista löytyy useampi alle 10€ ihoa hellivä saippua. 

Twistben valikoimasta löydät laadukkaat luonnonkosmetiikka tuotteet. Heidän sivuillaan on hyvin kattavasti tietoa erilaisista ihonhoito vinkeistä.

Takuuvarman äitienpäivä lahjan saat myös aurinkorasvoista. Esimerkiksi tämä sävyttävä aurinkorasva kasvoille maksaa n. 27€. 

Onko vaikea valita sopivaa kosmetiikka tuotetta? Tai haasteita löytää edullisesti lahja? Goodiebox on täydellinen ratkaisu tähän. Goodiebox tarjoaa yllätyksiä sankarille. Tämä edullinen n. 25€ paketti sisältää arvoltaan reilusti suuremman paketin tarkoin valittua kosmetiikkaa laadukkailta merkeiltä. 

Paketin voi tilata kerran tai jatkuvana niin kauan kuin haluat. Yksi paketti ilmestyy postin kautta kerran kuukaudessa ilostuttamaan äidin päivää. Loistava lahja idea kaiken ikäsille! 

Loistava idea on hankkia kodin käyttötavaroita. Onko äiti toivonut uutta hiustenkuivaajaa? Imuria? Pesukonetta? Onko jokin näistä kotona tarpeellinen? Lahjaksi on aina ihana saada asioita joista saa nauttia pitkään. 

Onko lahjan saajalla joku lempiasia jota hän tykkää tehdä? Voiko siihen liittää jotain uutta ja tarpeellista? Esimerkiksi:

  • lenkkeilijälle uudet kuulokkeet
  • kokkaajalle uusi tehosekoitin
  • robotti imuri helpottamaan arkea

Paras äitienpäivälahja on sankarin näköinen, toinen nauttii hemmottelusta ja toinen kauan haaveilemastaan asiasta, kolmas nauttii eniten yhteisestä ajasta. Tämä sama pätee toki myös isoäiteihin. Lahjakortit on aina takuu varmoja, kunhan osaat ostaa sen oikeaan kauppaan. Helppoja vaihtoehtoja on erilaiset hemmottelevat hieronnat, jalkahieronta, kampaaja, kasvohoito, lempi vaateliikkeeseen, urheiluvaatekauppaan, sisustus liikeeseen mm. vaihtoehtoja on paljon! 

Joskus kuitenkin on kiva antaa lahjaksi valmiiksi mietitty lahja. 

Nauttiiko äiti lukemisesta? Mitä äiti harrastaa? Löytyisikö siitä toivottu kirja uutuus lahjaksi? Adlibriksen valikoimista löytyy paljon erilaisia kirjoja. Ihanaa kevyttä luettavaa, elämäntapa muutoksia, neulomisohjeita, ruoka-ohjeita jne. Valikoimasta löytyy myös askarteluun tuotteita sekä kalenterit arjen hallintaan. 

Äitienpäiväksi myös isovanhemmalle sopii kirjat! 

Yksi ihana idea on suunnitella mukava päivä yhdessä, mikä on äidin ja perheen lempipuuhaa? Vaihtoehtoja on vaikka kuinka:

  • Pakatkaa äitienpäivä brunssi mukaan ja menkää äidin suosikki metsäretkelle, kiivetkää korkeimmalle huipulle tai rannalle nautiskelemaan. Mukaan pakataan tietysti kaikki äidin ja lasten suosikki eväät, mitä ne ikinä onkin.
  • Käynti uimahallissa tai kylpylässä koko perheen kesken, ihanaa yhdessä olonaikaa! 
  • Kaipaako äiti omaa aikaa? Järjestä lapsille mukavaa puuhaa ja anna äidin levätä tai tehdä täysin omia juttujaan. Muista kieltää kotitöiden tekeminen tällä aikaa. 
äitienpäivä aamupala ideoita

Hoitoa ja kauneutta hiuksille

Kauipaako äiti hiuksille hoitoa ja hemmottelua? Hairlustin valikoimasta löytyy laaja kattaus laadukkaita shampoo ja hoito tuotteita, sekä lisäksi tyynyliinoja, hiusturbaaneja ym. Täältä löydät myös laadukkaat vitamiinit hiusten kasvua tukemaan!  Kaikki tehty luontoa ja hiusystävällisyyttä ajatellen. Edullisia, laadukkaita lahjoja jotka kuluvat pois. Tästä valikoimasta on helppo myös löytää oikea tuote, valikoima ei ole liian laaja. Lämmin suositus! 

Tärkeintä tässäkin juhlapäivässä on kiireettömyys ja yhdessä olo. Isovanhemmat kannattaa pyytää samaan paikkaan tai käydä jo edellisenä päivänä osa. Näin äitienpäivästä muodostuu rauhallisempi ja aikaa yhdessä ololle jää sopivasti. 

Lue lisää