Mitä lahjaksi teini-ikäiselle nuorelle?

lahjaidea

Joululahjat nuorille on välillä haastavia. Nuorelta itseltään kannattaa tietysti kysellä lahjatoivetta, mutta aina välillä on kiva yllättää lahjan saaja. Sinulla lahjan antajana on vapaus valita mitä annat lahjaksi, täältä löydät ideoita ja vinkkejä valintasi tueksi.

Teinit ja esi-teinit ovat hyvin laatutietoisia ja monelle status kaveripiireissä on tärkeää. Vaikkakin on ollu positiivista huomata että nykynuorilta löytyy omaa uskallusta olla erilainen. Myös ympäristö näkökulma on monen nuoren mielessä. 

Pukeutuminen, lahjakortit

Se miten nuori pukeutuu, on harvalle yhdentekevää. Vaatteita on vaikea ostaa lahjaksi, jollei ole tarkkaa toivomusta vaatteesta, merkistä, mallista ja koosta. Tietysti lahjakortit ovat aina oivia lahjaideoita, jotka varmasti miellyttävät nuorta. 

Suosittuja kauppoja nuorten keskuudessa ovat urheluvaateliikkeet, Helly Hansen takit ja Kånken reput ovat hyviä lahjaideoita. Monet isot ketjuliikkeet kuten NewYorker, H&M ja Lindex tarjoavat nuorille vaatteita. Moneen kauppakeskukseen saa ostettua myös lahjakortin niin että lahjan saaja voi valita mistä kauppakeskuksen liikkeestä lahjan käy itselleen ostamassa, kätevää etkö!

Lukeminen, kirjat ja äänikirjat

Äänikirjat ovat monen nuoren mieleen. Äänikirja palvelun voi ostaa myös lahjaksi, ilmaisen kokeilujakson voi käyttää alussa. Tuhansia kirjoja joista valita ja joiden maailmaan uppoutua joululomalla, sekä arkena loman jälkeen. Äänikirjoja on palveluissa erikielillä, joten vaikka englannin kielisen kirjan kuuntelu on loistava tyyli kartuttaa kielitaitoa. Lahja joka ilahduttaa pitkään!

Elisa Kirja on Suomen suosituin ääni- ja e-kirjakauppa. Valikoimista löytyy maan laajin valikoima suomenkielisiä
digikirjoja, jotka luet tai kuuntelet kätevästi puhelimella tai tabletilla.

Elisa kirjasta pystyt ostamaan myös yksittäsiä kirjoja, ääni tai e-kirjoina. 

Nextory – laaja valikoima äänikirjoja ja e-kirjoja

Nextory tarjoaa suuren valikoiman e-kirjoja, ja kiinteällä kuukausimaksulla voit lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat.

Löydät meiltä tuhansia kirjoja, viimeisimmät uutuudet mukaan lukien. Sinun ei tarvitse olla online-tilassa tai yhteydessä internettiin voidaksesi lukea kirjojamme, vaan voit lukea offline-tilassa vaikkapa ollessasi matkoilla.

Sinun tarvitsee vain ladata kirja puhelimeesi tai tabletillesi iOS- tai Android-sovelluksessasi.

BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa on yli satatuhatta äänikirjaa ja e-kirjaa

BookBeatista löytyy kirjoja eri kielillä esim. suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi

BookBeatissa on myös perhetili, jonka voi jakaa muiden perheenjäsenten kanssa (jotka asuvat samassa osoitteessa). Yksi lisäprofiili maksaa 4,90 euroa/kk ja yhdellä käyttäjätilillä voi olla jopa 5 käyttäjää.

Uudet käyttäjän saavat kokeilla palvelua 2 viikkoa maksutta! 

Fyysisissä kirjoissa on oma tunnelmansa. Ne ovatkin jokaisen joulun tunnelman luojia. 

Adlibriksen yli 12 miljoonan kirjan valikoimaan mahtuu kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta, lasten- ja nuortenkirjoja ja kaikkea siltä väliltä. Laajan kirjavalikoiman lisäksi verkkokaupasta löytyy myös lankoja, leluja, sisustus-, ja keittiövälineitä. Adlibris tarjoaa aina edulliset hinnat, ilmaisen toimituksen yli 29,90 euron tilauksiin, sekä osaavaa ja ystävällistä asiakaspalvelua.

Puhelimet, tabletit, liittymät

Elektroniikka, pelit, puhelimet sekä nopeat yhteydet ovat nuorille usein jopa ”elintärkeitä”. Netti antaa meille hurjan paljon mahdollisuuksia, hyviä ja huonojakin. Mutta valvottuna internetin maailma on nuorellekkin turvallinen. Sosiaalisen median kanavat ovat loistavia myös yksinäisyyden vähentämisessä, nuori voi helpommin löytää netin välityksellä itselleen uusia samanhenkisiä ystäviä.

Kuullokkeet

Laadukkaat langattomat kuullokkeet ovat monen nuoren toivomuslistalla. Kuullokkeita voi käyttää äänikirjojen kanssa, musiikin kuuntelussa, koulutehtävien kuuntelemiseen ja rentoutumiseen. Kuullokkeet voit ostaa edullisesti kuluttomalla osamaksulla. Jälleen kerran loistava ja toivottu lahjaidea! 

Kodin tavarat omaan kotiin muuttavalle

Hyvä lahjaidea omaan kotiin muuttavalle nuorelle on löytyy kodin käyttötavaroista.

Pyyhkeet, lakanat, kattilat, astiat, ruokailuvälineet, siivousvälineet ovat kaikki pakollisia ostoja ja niihin saa heposti uppoamaan paljon rahaa. 

Leffaliput, ravintolat, elämyslahjat, liikunta

Yhteinen tekeminen on aina ihana lahja, leffaliput, ravintola lahjakortti, urheilutapahtumaan lahjakortti, lupaus viedä nuori vaikka hemmottelupäivälle kylpylään tai metsäretkelle grillaamaan vaahtokarkkeja. Kultturista tykkää myös moni nuori, joten teatteriliput, museoliput ovat oivia lahjoja jos tiedät nuoren pitävän tämän tyylisestä aktiviteetista. Erilaiset urheiluaktiviteetteja tarjoavat puistot, super park , tramppapark, kiipelymaailma ym ovat varmasti nuoren mieleen.

Aikaa meillä kaikilla on saman verran, joten sen antaminen on aina arvokas lahja. 

Kosmetiikka & hajuvedet

Meikit, ihonhoito ja tuoksut ovat nuorille tärkeitä. On ihana saada yllätyslahjana käytännöllinen ja toivottu tuoksu tai meikki, ilahduttaa lahjan saajaa vielä pitkään. 

Hajuvesi.fi:stä löydät kattavan valikoiman hajuvesiä, ihonhoitotuotteita, meikkejä ja hiustenhoitotuotteita.

Luotettavat verkkosivut, nopea toimitus sekä hyvin kilpailukykyiset hinnat takaavat kauppamme toimivuuden. Yli 100 euron tuotteista ei toimituskuluja!  

*mainoslinkki