Lastenhuoneen säilytys

lastenhuoneen sisustus

Siisti ja kaunis lasten huone on ilo lapselle ja vanhemmille. Leikkejä on helpompi luoda kun on tilaa leikkiä ja tavaroilla on selkeä paikkansa. Jokainen meistä vanhemmista varmasti tietää millaiseen kaaokseen lasten huone voi hetkessä mennä, armollisuutta tarvitaan. 

Pienemmille ja isommille tavaroille kannattaa varata jokaiselle oma paikkansa. Kun samansarjan tai saman leikin lelut ovat yhdessä paikassa on leikkimisen aloittaminen mukavaa.  

Puiset reilunkokoiset säilytyslaatikot ovat osa leikkiä ja harmonista sisustusta. Iloiset hahmot ja rauhalliset värit ovat lasten mieleen. Laatikot ovat aikaa ja kulutusta kestävää puuta. 

Kauniit säilytys kalusteet ovat myös sa sisustusta. Harmoniset lasten huoneet kutsuvat leikkimään mutta samalla antavat tilaa rauhoittua ja nukkua levollisesti. On myös turvallista kun leluilla on oma paikkansa ja yöllä tie sängyktä vessaan tai vanhempien huoneeseen on tarvittaessa vapaa. Suurin osa vanhemmista varmasti tietää miten ikävältä legot tai pikkuauto yöllä tuntuvat jalan pohjassa. 😉 

Säilytyskalusteet voivat olla myös käytännöllisiä leluja sekä kauniita katsella. Tämä sieni voisi kätkeä sisälleen pehmolelut, nuket pikkuautot ym. Ja samalla kutsua mukaan leikkiin!

Jollyroomin valikoimista löytyy ihastuttava merkki Blooming, jonka valikoimasta tämäkin upea ja käytännöllinen pikku hylly löytyy. Hyllyyn saa kauniisti vaikka kynät tai pikku lelut järjestettyä. Isommille lapsille loistava yöpöydän sijaan sängyn viereen. Hyllyyn voi sijoittaa rakkaimmat aarteet ja näin ne on lähellä, mutta turvassa koko yön. 

Kauneimmat lelut ansaitsevat paikan esillä. Esillä olevia leluja kannattaa vaihdella aina välillä. Näin saat helposti muutettua lasten huoneen ilmettä sekä lasten mielenkiinto leluihin säilyy usein helpommin kun jokin tavara on välillä saavuttamattomissa. 

Naulakot sopivat leikkeihin, mutta myös säilytykseen. Naulakossa voi roikkua roolivaatteet tai leikkeihin tarkoitettu reppu. Yksi hyvä arkea helpottava vinkki on sijoittaa hauska naulakko sänkyn lähettyville ja valita siihen lapsen kanssa illalla seuraavan päivän vaatteet valmiiksi. Aamut nopeutuvat ja arjesta tulee sujuvampaa. 

Tämäkin hauska naulakko on Blooming valikoimaa. Valikoimasta löytyy myös muita ajattomia ja harmonisia naulakoita, säilytyskalusteita ja piristyksiä sisustukseen. Kannattaa tutustua valikoimaan. 

Lasten huoneen seinä pintala kannattaa ottaa hyötykäyttöön ja hankkia siihen muutama tarkoin harkittu yksityiskohta, jotka toimivat samalla mukana leikissä sekä tavaroiden säilytyspaikkana. Toiminnallisuus on nykyaikana tärkeää kaikessa sisustuksessa, erityiseen arvoonsa se pääsee lastenhuoneissa. 

Rice valmistaa upeita, leikkisiä säilytysratkaisuja. Tämänkin laadukkaan merkin löydät Babyshopin valikoimista. Nalle kori on upea vaikka kirjotuspöydällä, säilytät kynät ja muuta tarvikkeet tässä kauniisti. Nallekori sopii hyvin myös eteiseen, tähän mahtuu kivasti pipo ja hanskat säilöön. 

Väriä kaipaaville autofaneille löytyy mahtavat säilytysautot leikkeihin. Näihin mahtuu mukavasti tavaraa ja kestävät istumista. Laatikoiden kansissa on turvalliset aukot joista kannet saa helposti auki. 

3 Sprouts valmistaa hauskoja eläinkuosisia säilytyslaatikoita. Näistä osa on yhteensopivia myös ikean laatikoiden kanssa. 

Lasten huoneen huonekaluissa ja säilytyksessä kannattaa ottaa huomioon lasten koko. Matalat huonekalut ja säilytys kalusteet luovat loistavan tilan leikeille, samalla kun lelut säilyvät hyvässä järjestyksessä. 

Kun kaupat ovat täynnä toistaan ihanampaa sisustustavaraa kannattaa miettiä omaa tarvetta ja tilaa jokaisen tavaran kohdalla. Millaisia tavaroita huoneessa säilytettään ja minkä kokoisiin koreihin, hyllyihin ne kauniisti sopivat? Hyvä vinkki on selata valikoimaa huoneessa jonne kalusteita tai säilytysratkaisuja hankkii. Mittanauha mukaan ja näin saat heti selville sopiiko mitat, sekä samalla silmäiltyä miltä tuote näittää huoneessa. Lastenhuoneen sisustaminen on antoisaa puuhaa, jota kannattaa tehdä käyttäjänsä kanssa yhdessä. Näin saadaan lapselle ja vanhemmille mieluinen huone leikkeihin ja lepoon.  

*Mainoslinkki