Lastenhuoneen kauniit tekstiilit

parvisänky

Valo tulvii sisään ja suloiset lastenhuoneet täyttyy valolla. On ihana aika sisustaa lastenhuonetta. Kauniisti sisustettu lastenhuone kutsuu leikkeihin. Monikäyttöiseen tilaan kannattaa hankkia tarkoin harkitut tavarat ja panostaa niissä monikäyttöisyyteen. Lastenhuoneeseen löytyy upeita värejä ja tekstiilejä. Tässä parhaat poiminnat kevään uutuuksista, sinulle ole hyvä! 

Hemtexin valikoimassa korostuu pehmeys, rauhalliset väri ja lasten suosikki kuviot. Flanelli lakanoita valikoimasta löytyy useampikin. Miten ihanaa on viileässä talvessa nukahtaa lämpimiin, pehmeisiin lakanoihin.

Suloiset unikaverit, säilytyskorit, vuodekatokset ym löytyy samasta sävymaailmasta ja näin lastenhuoneesta tulee rauhallinen paikka nukkua.  Valikoima saa iso plussan kohtuu hintaisista tuotteista. Valikoimaan pääset tutustumaan tästä.  

Parvisängyt ja teltat

Muistatteko lapsena miten hienoa majan rakentaminen oli? Miten jännittäviä ja innostavia leikkejä majassa sai aikaan? Ja miten usein maja hajosi helposti? Vaikka majan rakentaminen on oma seikkailunsa, joskus on mukava kun maja leikkipaikka on valmiina. Parvisängyt tarjoavat upeat puitteet majaleikille. Ja mikä parasta, mahtuvat samaan tilaan sängyn kanssa. Parven koko kannattaa valita lapsen mukaan. Liian korkea parvi voi pelottaa pientä nukkujaa. Kun taas koululainen on tyytyväinen kun saa nukkua katonrajassa. Parvisänkyjä saa montaa erikokoa ja näin myös verjoja parvisänkyyn on saatavilla matalaan ja korkeaan parveen omansa. 

Hoppekids valmistaa aivan mahtavia sänkyjä ja telttoja näihin. Hoppekidsin suunnittelussa näkyy että leikki ja lasten ilo on ollut suunnittelun lähteenä. Heidän valikoimastaan löytyy monenlaista versioa, näin myös muunneltavuus on huippuluokkaa. Näin huonekalusta saa aikaa kestävän hankinnan. Hoppekids sänkyteltat sopivat myös muihin kerrossänkyihin, muista vaan katsoa ennen tilausta että sängyn koko on oikea. 

Parvisänkyyn lisättävä teltta/verho avaa sängyn ympärille kokonaan uuden leikin maailman. Jokaisen prinsessan unelma löytyy coolshopin valikoimasta. 

Talosängyt ovat hyvin suosittuja. Hoppekids valikoimasta löytyy tyylikkäitä ja leikkisiä sänkyjä lapsille, nukkumiseen ja leikkeihin. 

Lakanat

Lasten lakana valikoima on nyt runsaimmillaan. Lakanoista löytyy lasten suosikkihahmot. Pussilakanaa ostaessa kannattaa tarkistaa että se on sopivan kokoinen oman peiton kanssa. Peittoja on monta kokoa, aikuisten ja lasten. Lapsi voi siirtyä aikuisten peittoon halutessaan jo hyvin aikaisinkin. Tai nukkua juniori kokoisella peitolla niin kauan kun sen alle mahtuu. Joten valitse vapaasti omaan sänkyysi ja omiin tarpeisiisi sopiva lakana lapselle. 

Aluslakana valikoimista löytyy myös kaikki suosikki hahmot. Muoton ommeltu aluslakana pysyy hyvin paikallaan ja se on helppo pedata. 

Jokaiseen makuun löytyy jotakin. Suosikkihahmojen lisäksi kevään uutuuksien joukosta löytyy heppafaneille ja moottoripyörien pärisyttäjille omat suosikki lakanansa! Lakanat ovat myös loistava lahjaidea kaikenikäisille lapsille. 

Lasten peitot ja viltit

Lastenhuoneeseen on ihana luoda myös paikka köllöttelylle. Yhdessä voi lukea vaikka kirjaa ja maata lämpimät viltin alla. Päiväpeiton päällä voi myös nauttia lepohetkestä tai rentoutushetkestä, ja kääriytyä peittoon. Parhaimmillaan peitto on pitkäikäinen kaveri ja menee käytössä vauvasta koululaiseksi saakka. 

Peitto kannattaa valita tarpeeksi suureksi. Vauvalle riittää 85×75 kokoinen viltti. Mutta isommalle lapselle ja jos aikuinen haluaa kömpiä viereen kannattaa valita isompi peitto. Materiaaliin kannattaa myös kiinnittää huomiota. Lämpimää kaipaavalle ovat villa ja fleece hyviä materiaaleja, kun taas viileämpää kaipaavalle kannattaa etsiä puuvillaa ja bambua sisältäviä torkkupeittoja. 

Kesällä kun on kuuma, lapset ja vauvat kaipaavat päälleen kuitenkin ohutta peittoa. Silloin musliiniliina tuo tuttua turvallisuutta peiton ollessa kuitenkin kevyt ja viileä.  Samaa liinaa voi käyttää vaikka imetyssuojana tai pyyhkeenä reissussa. 

Nämä upeat viltit ja monta muuta löydät Garbo & Friends laadukkasta mallistosta. Oikeanpuoleinen viltti sopii vaikka ison sängyn päiväpeitoksi, kokoja löytyy monta suurimmillaan 160 x 260cm

Kauniissa, lapsen näköisessä lastenhuoneessa on mukava leikkiä ja rentoutua. Onneksi tekstiileillä leikkiminen on helppoa ja edullista, niiden kanssa pystyy muuttamaan koko huoneen ilmeen hetkessä. Näissäkin kannattaa miettiä lapsen ja omaa mieltymystä, huoneen aikaisempaa ja tulevaa värimaailmaa. Toki myös suosikkihahmoille on paikkansa lastenhuonessa. Sisustusiloa! 

*mainoslinkki