Lasten vaatteita aikuisille? Parhaat ulkoiluvaatteet myös aikuisille

välikausitakki meihelle

Vihdoin pyyntöihin on vastattu ja myös aikuisille on lastenmalliston ulkoiluvaatteita. Mahtavaa! Huippu ominaisuudet on mukana myös näissä aikuisten malliston vaatteissa. Tuulen- ja vedenpitävät vaatteet sopivat puistoiluun, ulkoiluun lasten kanssa sekä luonnollisesti kaupungillekin.  

Hillityt ja tyylikkään värit sekä mallit kestävät aikaa sekä käyttöä. Erityisesti Polarn O. Pyret on ollut tunnettu vaatteiden laadusta, ne estävät kulutusta ja käyttöä pitkään. 

Värit on aikuisten ulkovaate mallistossa neutraalit, mustaa, beigeä, tumman sinistä. Vetoketjulliset taskut pitävät avaimet ja nenäliinat tallessa kovassakin menossa. 

Windfleeceä voi käyttää yksinään, mutta myös lisälämmikkeenä kuoritakin alla. Tämä omiaisuus pääsee edukseen erityisesti välikauden vaihtelevassa kelissä. Auringossa on helppo avata kuoritakkia ja taas varjossa saa lämmön pysymään iholla.  

Valikoimasta löytyy myös koko perheen samisteluun suloiset raidat. Värit vaihtelevat kausittain ja tiettyjen mallien kanssa täytyy olla nopea, ennen kuin loppuvat! Monikäyttöinen setti käy kotoiluun, kerrastona, yöpukuna. Housuja sekä paitaa voi myös käyttää erikseen. Yhdistä raidallinen paita farkkuihin tai housuihin ja olet valmiina päivän puuhiin. Mukavuus saa näkyä vaatetuksessa. 

Luomupuuvilla tuntuu iholla unelman pehmeältä, pesusta toiseen. Malleja sekä värejä löytyy useampi, joten jokaisen on helppo valita oma suosikkinsa. 

Loistava lahjaidea äitienpäivään, äidille, mummille, mammalle!