Vakuutus turvaa elämän yllättäessä

vakuutusturva

Vakuutusturva on hyvä tarkistaa aika-ajoin. Epävarma työtilanne, asuntolaina, perheen kulut voivat aiheuttaa stressiä vanhemmille. Asunto ja ruokaa pitää saada vaikka itse joutuisikin työttömäksi. Myös äkkinäinen tulotason romahtaminen voi muuttaa yhtäkkiä koko perheen talouden ja ajaa talouden ongelmiin. Yrittäjän työttömyyteen on myös turvallisia ratkaisuja, jottei joudu taloudellisiin ongelmiin jos työttömyys kohtaa. 

Palkansaajalle turvaa

Oletko miettinyt miten perheen tuloihin vaikuttaisi oma tai puolison työttömyys, sairastuminen tai työkyvyttömyys? Näitä asioita on tärkeä potia etukäteen. Vaikka työttömyysetuutta saisikin tai ansiosidonnaista ovet ne kuitenkin paljon pienempiä kuin normaali palkka. 

Tuloturva turvaa tulosi työttömyyden sattuessa kohdalle. Vakavan sairauden ja työkyvyttömyyden tuen voit valita erikseen.Joten näin saat myös juuri sinulle ja teidän perheelle sopivat vakuutukset, ilman ylimääräisiä vakuutuksia. 

Voit itse valita korvaustason 200€-1000€ väliltä. Turvatason mukaan määräytyy vakuutuksen kuukausimaksu alkaen 14,32€. Joten pienellä rahalla saat kivasti turvaa ja joustoa elämän erilaisiin tilanteisiin, joita on vaikea ennustaa. 

Yrittäjä ei voi työttömyyden tai työkyvyttömyyden kohdatessa saada samanlaista ansiosidonnaista työttömyyskorvausta kuin tavallinen palkansaaja. Vakuutustori tarjoaa turvaa elämän aaltoihin, työttömyyteen, lainan maksuun ja laskujen maksuun. 

Yrittäjänä on vaikeampi turvata toimeentulo. Kuitenkin yrittäjää voi myös kohdata työttömyys, sairaus tai työkyvyttömyys. Vakuutustorin yrittäjän tuloturva antaa turvaa yrittäjälle. Korvaussumman voit valita 200€-1000€ väliltä ja summan saat itse käyttää elämiseen, laskujen maksuun, mihin ikinä tarvitkaan. vakuutukseen kuuluu myös aina henkivakuutuskorvaus. Nukkuisitko yösi levollisemmin kun tietäisit että tulosi on turvattu vaikka työttömyys, sairaus tai työkyvyttömyys sattuisi kohdalle?Jos vastauksesi on kyllä, tee allaolevasta linkistä hakemus. Hakemuksen tekeminen ei vielä sido sinua vakuutukse ottamiseen. Vaan näet millaisen vakuutuksen Vakuutusturva pystyy sinulle tarjoamaan. 

Lainaturva ja Laskuturva

 Tuloturvavakuutus toimii samalla lainaturvana, laskuturvana, voit itse valita mihin käytät valitsemasi korvaus summan. Tiukan elämän tilanteen osuessa kohdalle, muutaman satasen lisätulo kuukaudessa voi pelastaa koko talouden. Ja näin saat levollisin mielin keskittyä tilanteen hoitamiseen, työnhakuun tai rauhassa sairastamiseen, kuukausittainen korvaus tulee hakemuksen jälkeen tilillesi automaattisesti. 

Syöpävakuutus ja Henkivakuutus

Syöpävakuutus korvaa yleisimmät syövät ja sopii 18 – 66-vuotiaille henkilöille. Vakuutus korvaa lisäksi 5 muuta vakavaa sairautta. Hinta on kiinteä ja ei nouse iän mukana. Syöpä ja Henkivakuutuksessa saat molemmissa valita itse kiinteän korvaussumman joka maksetaan kokonaan tilille vahingon sattuessa.

Henkivakuutus on lähimmäisten turvaksi otettava vakuutus. Kuoleman yllättäessä tarvitaan yllättävän paljon rahaa. Hautajaisiin, sekä mahdolliseen ansiomenetykseen, lainojen maksuun ym. on hyvä varautua henkivakuutuksella. Edullinen kuukausi maksu tuo turvaa lähimmillesi pahimman sattuessa.  

Vakuutustori tarjoaa suomalaista palvelua, on mukana vahvistamassa suomalaisten taloudellista hyvinvointia sekä on mukana luomassa lisää työpaikkoja Suomeen. Vahva suositus heidän palveluilleen. On hienoa turvata Suomalaisen elämää jonkin ikävän kohdatessa. 

*Mainoslinkki