Upea Papu!

kotimainen lastenvaate

Esittelyssä upea kotimainen Papu. Jos etsit lapsellesi ja itsellesi kestävää, ympäristöystävällistä ja vastuullista vaatemerkkiä on kotimainen Papu loistava valinta! 

Egologisuus ja eettisyys ovat Papun tärkeimpiä arvoja. Vaateteollisuuden työolot ovat vaihtelevat ja niitä valitettavan harva yritys seuraa tarpeeksi. Papu on ottanut tämän sydämmen asiakseen ja heidän tuotteitaan ostamalla tuet kestävää kehitystä ja takaat myös työntekijöille hyvät olot. 

Mallisto on laaja. Vaatteita löytyy lapsille ja naisille sekä laaja valikoima asusteita. Vaateissa on panostettu turvallisuuteen, kankaat ovat myrkyttömiä ja vaatteissa ei ole nauhoja tai muita lapsille vaarallisia irtoavia osia. 

Unisex mallisto, säädettävät koot, kestävät kankaat, käytännöllisyys ja ajattomuus ovat kaikki Papun vahvuuksia. Heidän vaatteet ovat viimeisteltyjä ja tarkkaan harkittuja kokonaisuuksia. 

Sydän pakahtuu näistä ihanuuksista, eikö? <3

Selkeän tyylikäs mallisto luo minimaalisen tyylikkään vaatekaapin, jossa kaikki osat sopivat yhteen. Näin ei koskaan ole ongelmaa yhteensopivuuden kanssa. Näitä on helppo yhdistellä myös muiden merkkien kanssa. 

Lapsen ja vanhemman vaatekaapista saa kauniisti yhteensointuvan ja rauhallisen kokonaisuuden. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat  tuovat iloa ja särmää vaatteisiin. 

Papu valmistaa suurimman osan vaatteistaan luomupuuvillasta. Ja mikä hienointa, iso osa puuvillasta on jo kierrätettyä! Lisäksi he käyttävät merinovillaa ja pellavaa. Kaikki kankaat ovat vastuulisesti ja eettisesti tuotettuja. Näiden vaatteiden omistajana saat hyvillä mielin luottaa prosessin turvallisuuteen ja vastuullisuuteen.  Vastuullisuudesta ja tuotantotavan läpinäkyvyydestä löytyy paljon lisää tietoa yllä olevasta linkistä. 

Mitä tänään päälle? Hyvin tuttu kysymys vanhemmilla ja lapsilla. 

Naisten mallisto kulkee samaa linjaa lasten malliston kanssa. Tyylikkäitä ja ajattomia vaatteita. Vaatteet sopivat hyvin arkeen, töihin ja juhlaankin. Asusteita vaihtamalla sama vaatekaappi palvelee joka tilanteessa. Kestävät, laadukkaat materiaalit palvelevat käyttäjäänsä pitkään. Mikä sen helpompaa kun vaatekaapissa kaikki sointuvat hyvin yhteen ja tiedät aina näyttäväsi tyylikkään viimeistellyltä! Tähän mallistoon kannattaa tutustua. Ja mikä ihaninta, voit pukeutua tyylikkäästi lapsesi kanssa samantyylisesti.  

Mallistosta löydät toki myös kankaisen, tyyliin sopivan kasvomaskin. 

Mallistosta löytyy myös tyylikkäät ja ajattomat laukut ja reput. Nämä kestävät aikaa ja menevät taaperosta koululaiseen ja aina aikuisuuteen saakka. Kestävää kehitystä on hyvä opettaa myös lapselle. Samaa reppua voi hyvin käyttää hoitolaukkuna jo vauva-aikana!

Kuvat papustories.fi

*mainoslinkki