Parhaat lasten kirpputorit

lasten kirpputori

Pieneksi jääneet vaatteet ovat tuttuja jokaisessa lapsiperheessä. Mutta miten kierrättää vaatteet helpoiten ja vielä niin että itse tienaa tässä samalla. 

Netissä toimii nykyään monta täyden palvelun kirpputoria. Kirpputorille pakkaat itselle tarpeettomat ja käytetyt vaatteet. Osa kirpputoreista ottaa myyntiin vain tiettyjä merkkejä ja osa kaikkia merkkejä. Vaatteiden kunnon kanssa kaikki ovat yhtä tarkkoja, vaatteiden pitää olla ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia. Hyvä mittari vaatteiden kunnolle on laittaa myyntiin sellaisia vaatteita joita itsekin vielä ostaisi. Osa kirpputoreista toimii niin että itse laitat myyntiin tuotteesi ja osa toimii täyden palvelun periaatteella. 

Vähänkäytetty, vahankaytetty.fi on yksi suurimpia netissä toimivia kirpputoreja. Palveluun kuvaat itse tuotteesi ja näppäilet niiden tiedot. Mutta tämän teet vain kerran! Myyntiaika tuotteille on pitkä. Vaate erän lähettäminen maksaa aina 6,90€ ja jokaiseen tuotteen hintaan vähänkäytetty lisää 2,90e, jolloin itse saat tuotteen hinnan kokonaan itsellesi. Ei siis enää paikkamaksuja! 6,90e postikulujen hinnalla voit matkahuollon kautta lähettää myös isomman erän kerrallaan.  Joten palvelun käyttö on todella edullista.

Palveluun kuuluu myös automaattinen hinnan lasku myynti jakson aikana. Kun myynti jakso on päättynyt saat itse päättää haluatko lunastaa tuotteet takaisin postikulujen hinnalla, vai haluatko lahjoittaa tuotteet heidän kauttaan hyväntekeväisyyteen. Tämä on todella hyvä lisäominaisuus.

Vähänkäytetty.fi tarvitsee vähän omaa aikasi, hinnoitteluun menee suunnilleen sama aika kuin live kirpparillekkin hinnoittelussa. Voit ladata tuotteet myyntiin puhelimella tai tietokoneella. yksi hyvä keino on kuvata aina muutama pieneksi jäänyt vaate heti ja pakata laatikkoon odottamaan että se on täyttynyt ja postittaa laatikko vasta silloin. Palvelussa voit laittaa yhden tuotteem tai monta tuotetta samalla kertaa, joten tätä on helppo tehdä silloin kun itselle parhaiten sopii. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

lasten kirpputori

Emmy.fi palvelussa saat myydä merkkituotteita. Emmy myy tuotteesi puolestasi, pakkaat tuotteet ja lähetät heille. Emmy.fi palvelulla on myös keräilylaatikoita, joihin voit tiputtaa vaatteesi suljetussa pussissa. Palvelun postimaksu on myös 6,90€. Emmyllä on tuotto taulukko jonka mukaan vaatteista saatu myyntitulo tilitetään. Tuotto riippuu myynnin suuruudesta ja kasvaa mitä enemmän tuotteitasi on myyty. Tämäkin palvelu palauttaa tuotteesi myynti jakson jälkeen postikulut alkaen 15,90€ tai vastaavasti voit lahjoittaa vaatteesi hyväntekeväisyyteen. Heidän kauttaan voit myös valita lahjakortin yhteistyökumppaneille, jolloin saat tuotosta suuremman osan itsellesi. Helppoa! 

Rekki.fi palvelu toimii hieman erilailla. Heille lähetät paketin ja maksat siitä käsittelykulun 9,90€. Tämä jälkeen saat tuotteistasi hinta ehdotuksen jonka pääset itse hyväksymään. Kun olet tämän hyväksynyt, vaatteiden myynti voi alkaa. Kun myyntiaika on loppu saat lunastaa vaatteesi takaisin 5,90e palautuskululla. Rekki.fi palvelu hoitaa puolestasi kaiken. Heilläkin tilityksen saa myynnin mukaan, tuotteen arvosta tietyn prosentin, joka nousee tuotteen arvon mukaan. 

kirpputori netissä

Vaatejätteen voi kierrättää monessa vaateliikkeessä. Rikkinäisen lumpun, vaatejätteen saa kierrättää sekajätteenä. Mutta ehjä ja puhdas vaate kannattaa kierrättää vielä käyttöön. Näin säästät luontoa ja annat vaatteelle vielä uuden elämän. 

Useat live kirpputorit tarjoavat myös nykyään täyden palvelun paketteja. Niiden hinnoittelu ja käytännöt vaihtelevat jokaisen kirpputorin kohdalla, joten näiden kanssa kannattaa suoraan kysellä oman asuinpaikkakunnan kirpputorilta heidän käytäntöjään.

Suurimmissa kaupungeissa toimiva Vadelmatarha.fi ottaa myyntiin hyväkuntoisia lasten ja naisten vaatteita samalla periaatteella kuin nettikirpputorit. He hinnoittelevat puolestasi, myyvät muutaman kuukauden ja lahjoittavat loput halutessasi hyväntekeväisyyteen. Heiltä löytyy kirpputori seuraavista kaupungeista; Kotka, Jämsä, Kouvola, Turku ja Oulu.

Rohkeasti kokeilemaan! Netti kirpputorit ovat nopeita ja helppoja käyttää. Näin jää enemmän arvokasta aikaa perheen yhteisiin juttuihi. Saat kodistasi ylimääräisen tavaran pois ja lisäksi euroja tilille.

lasten kirpputori turku