Vertailimme parhaat ja suosituimmat lasten kumisaappaat

lasten kumisaappaat

Muistatteko miten ihanaa onkaan hyppiä vesilätäkössä? Kunnon varusteilla se onnistuu! Varmasti muistatte myös miltä märät varpaat tuntuvat kengässä? Kuinka kylmä nopeasti tulee jos jalat ovat märät. Joten saappaan valintaa kannattaa myös käyttää hieman aikaa. 

Vertailimme parhaat  ja suosituimmat kumisaappaat

Saappaan valinnassa kannattaa ottaa huomioon käyttäjän jalan malli. Jalalle tulee olla tarpeeksi tilaa ympärillä. Saappaan sisäpohjan tulee olla n. 1,5 cm suurempi kuin lapsen jalka, jotta väliin mahtuu myös villasukka. Lasten kenkien ja saappaiden koko kannattaa tarkistaa vähintään 3kk välein. Lasten jalat ottavat välillä kasvupyrähdyksiä nopeastikin. 

Saappaan pohjan tulee olla myös joustava. Joustava pohja antaa jalalle tilaa liikkua luonnollisesti. Lapset kävelevät, hyppivät ja juoksevat paljon, joten saappaalta saa vaatia paljon. 

Kenkiä kannattaa aina kokeilla illalla kun jalka on suurimmillaan. Huomioitavaa on myös miten helposti lapsi saa saappaat jalkaan ja jalasta pois. Saappaita löytyy ilman vuorta ja lämpimällä vuorella. Tästä vertailusta löydät parhaat vuorettomat saappaat. 

Polarn O. Pyret kumisaappaat saappaat ovat monivuotiset testivoittajat, monen mielestä parhaat kumisaappaat lapselle. Saappaat ovat kestävät ja hyvät jalassa. Polarn O Pyret saappaiden lesti on sopivan väljä, joten villasukalle on yleensä hyvin tilaa. Saappaat ovat vuorettomat. Varressa on kätevä lenkki takana jotka helpottavat saappaiden jalkaan laittoa. POP kumisaappaat ovat kohtuuhintaiset ja kestävät. Kulutuksen kestosta Polarn O. Pyret saappaat saa paljon kehuja. Värejä on monta ja kokoja 20-35 välillä. Hintaa saappaalla on n. 40€

reima lasten saappaat

 

Viking Jolly kumisaappaita koristaa metsän eläimet. Ihanat leikkisät saappaat ovat Viking valmistajan tuttua huippu laatua. Saappaassa on syvään uritetut, pitävät pohjat. Viking lasten kumisaappaiden kärjet ja kannat on vahvistettu. Pohjallinen on irroitettava, joten se helpottaa saappaan kuivumista ja puhtaanapitoa.  Viking kumisaappaita saa myös yksivärisinä. Kokoja saappaista on saatavilla 22-34 välillä. Hintaa saappailla on n. 35€ Näissä saappaissa kohtaa laatu ja kausi ulkonäkö, kelpaa hyppiä lätäköissä! 

 

 

Nordbjorn Whirlwind malliston kumisaappaat ovat edullisia n. 20€ hintaluokassa. Saappaat ovat kevyet ja mukavat jalassa. Lasten kumisaappaissa on ohut pehmeä vuori, joten saapas tuntuu mukavalta ihoa vasten. Näissä saappaissa on myös paljon kauniita kuoseja. Pohja on joustava ja notkea. Kokoja saappaista saa 23-35 välillä. 

 

Saappaiden huolto

Saappaat on tarkoitettu veteen ja kuraan. Mutta saappaita kannattaa myös huoltaa. Jos saappaat ovat likaiset huuhtelu vedellä tai pyyhkiminen nihkeällä liinalla riittää. Jos saappaat ovat kastuneet sisältä, saappaat tulee kuivata ennen seuraavaa käyttöä. Irto lika ja hiekka kannattaa myös poistaa kengän sisältä joka käyttökerran jälkeen jottei se jää hiertämään jalkaa. 

Hyvät saappaat

Saappaita kannattaa sovittaa muutamaa mallia ja kokoa, jotta löytää lapsen jalkaan sopivat saappaat. Jos etsit saappaita kirpputoreilta kannattaa mitata lapsen jalka illalla ja verrata kokoja siihen. Silloin todennäköisimmin löytyy oikean kokoiset saappaat. Kauniita värejä ja kuoseja löytyy saappaista paljon, joten lapsen mielipide saappaan ulkonäöstä kannattaa myös kysyä.  

Saappaiden tilaaminen netistä voi tuntua haasteelliselta. Verkkokaupoista löydät kuitenkin kattavan malliston erilaisia saappaita. Saappaiden kokoa kannattaa verrata lapsen jalan mittaan. Mittataulukkoa kannattaa lukea tarkkaan, ja lisätä jalan mittaan 1,5cm kasvu-ja villasukkavara.

Saappaiden käyttö voi joskus olla lapsille haastavaa tai ei mielekästä. Kun saappaat on valittu yhdessä lapsen kanssa, on niitä useimmiten mukavampi käyttää. Joten hauskoilla kuvioilla ja kuoseilla on paikkansa kumisaappaissa!

*Mainoslinkki