Hauskat toppahanskat lapsille

toppahanskat lapselle

Taaperoiden ja isompienkin kanssa on välillä pukeminen haasteellista. Siinä kohtaa on hyvä kokeilla kaikki uhma, tiedätte varmaan tilanteen? Mieluisilla vaatteilla tilannetta voi helpottaa ja saada pukemisesta leikkiä. Monelta merkiltä löytyy hauskoja hanskoja, eläinkuvioisia, heijastavia ja yksivärisiä.

Lapasia lapselle ostettaessa kannattaa toki valita vedenpitävät ja lämpimät, sekä notkeat hanskat joilla on helppo tarttua kiinni.

toppahanskat lapselle
lasten toppahanskat
lasten toppahanskat
lasten tumput

Vauvojen ja pienten taaperoiden tumpuista puuttuu usein peukalonpaikka. Tämä helpottaa pukemista, mutta pitää myös sormetr paremmin lämpimänä. Vetoketjut sivuilla helpottavat myön toppatumppujen käteenlaittamista. Kun pukeminen on nopeaa vauvakin viihtyy paremmin. 

vauvan toppatumput
vauvan tumput
vauvan tumput

 

Barts valikoimista löydät kätevät, lämpimät ja hauskat tumput. Näissä on irroitettava naru hanskojen välissä. Naru pitää pujottaa vain kerran ja tämän ansiosta hanskat on aina tallessa. Helpottaa paljon sisätiloihin siirtymistä, esim. kaupoissa. Tai leikkejä hieman lämpimämmällä. Alla maistiaisia Barts valikoiman hauskoista asusteista. 

kypärämyssy
toppahanskat
lisko
neulepipo
neulepipo
sormikkaat

Babyshopin valikoimasta löydät paljon laadukkaita hanskoja, jotka ovat myös kauniita ja lasten suosikkeja. 

Hanskojen valinnassa kannattaa tarkistaa että hanskat ovat vedenpitävät. Notkea, kevyt tumppu on paras käytössä ja mukava lapselle. Helposti kylmettyvälle lapselle kannattaa valita extra lämmin malli tai ohuet villahanskat välikerrokseksi. Kuumakallelle voi ostaa huoletta ohuemmat hanskat.

Ihania ulkoilu hetkiä lämpimissä ja kauniissa asusteissa!